Ege Postası
Geri

AK Partili İnan’dan ‘Can Atalay’ tepkisi

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından isim vermeden Can Atalay hakkında paylaşımda bulundu. AK Partili İnan, Can Atalay’ı kastederek, "İlgili kişi hakkında yargı elbette ki bir karar verecektir. Bu karara kadar yargı organlarımızı yıpratmaya çalışmak kimsenin hakkı değildir" sözleriyle tepki gösterdi.
AK Partili İnan’dan ‘Can Atalay’ tepkisi
Haberler / Politika
15 Haziran 2023 Perşembe 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Gezi Parkı sürecinde tutuklanan Avukat Can Atalay, Türkiye İşçi Partisi (TİP) tarafından Hatay'dan milletvekili adayı gösterilmişti.

Seçim sonrasında milletvekili olmaya hak kazanan Atalay’ın mazbatasını almasına rağmen tutukluluk halinin devam etmesi başta TİP olmak üzere diğer muhalefet partileri tarafından da eleştiri konusu olmuştu.

Özellikle sosyal medyadan 'Can Atalay’ın özgür bırakılması için başlatılan kampanyalar geniş yankı bulurken, AK Parti tarafından da bu çağrılara yanıt gecikmedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

AK Partili İnan, paylaşımında Can Atalay’ı kastederek "İlgili kişi hakkında yargı elbette ki bir karar verecektir. Bu karara kadar yargı organlarımızı yıpratmaya çalışmak kimsenin hakkı değildir" sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

AK Partili İnan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Gezi Parkı hain darbe girişimi ve kalkışması, demokrasimize karşı planlanan en aşağılık saldırılardan birisi. Elbette ki bu hadisenin failleri ve sorumluları var. Bu şahısları milletin karşısına aday olarak dayatmak siyasi sorumsuzluktur. Bu tahakkümünüz milletin iradesine de saygısızlıktır. İlgili kişi hakkında yargı elbette ki bir karar verecektir. Bu karara kadar yargı organlarımızı yıpratmaya çalışmak kimsenin hakkı değildir.''

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası