Ege Postası
Geri

AK Partili Hamza Dağ ve Şebnem Bursalı'dan Eda Ece'ye sert tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'dan oyuncu Eda Ece'ye tepki geldi! Ünlü oyuncu katıldığı bir ödül töreninde sarf ettiği sözler tepki toplamıştı. Hamza Dağ, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, isim vermeden Eda Ece'ye tepki gösterdi.
AK Partili Hamza Dağ ve Şebnem Bursalı'dan Eda Ece'ye sert tepki
Haberler / Politika
14 Haziran 2023 Çarşamba 13:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Ünlü oyuncu Eda Ece katıldığı bir derginin ödül töreninde depremzedelerle ilgili skandal sözlere imza attı.

Eda Ece konuşmasında ''Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse" dedi.

Eda Ece'nin bu sözleri tepki çekti.

HAMZA DAĞ: ZEHİRLİ BİR AKLIN TEZAHÜRÜDÜR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya paylaşımında, " 'Deprem bölgesine biz yardım ettik ama sandıktan çıkan sonuca göre anlıyoruz ki onlar başkaları yardım etti sanmışlar” minvalinde yapılan seviyesiz ve nefret arka planlı açıklama, zehirli bir aklın tezahürüdür" ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ, tepkisini şu sözlerle sürdürdü;

"Bir şekilde ünlenmiş ve şahsi kalitesini sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısıyla eşdeğer gören kişilerin yaptığı bazı açıklamalar, maalesef bilinçaltlarında topluma nasıl baktıklarını ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Şehirler yıkılmış, yürekler parçalanmış ve göz pınarları kurumuşken verilen mücadeleyi görmezden gelmek, milletin derdini ve talebini bilmeden “Benim gibi oy versin” beklentisiyle yardım etmek; zihninde milleti “Satılık” görmektir.

“Satılık” olan, eline ödül tutuşturulunca ne yapacağını şaşırıp millete saldıranların “Oyunculuğudur”. Sonucu kabullenin, zehir memba zihninizi ve aynı zehri saçan dilinizi milletimizden uzak tutun. Devletimiz her bir kurumuyla yaraları sarmaya, ihya ve inşa sürecini yürütmeye devam ediyor. Siz gölge etmeyin başka ihsan istemez."

BURSALI: "DÜŞÜN BU MİLLETİN YAKASINDAN ARTIK"

Eda Ece'ye bir tepki de AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'dan geldi.

Bursalı, sosyal medya hesabında konuyla ilgili yaptığı paylaşımda:

''Ne verdiyseniz ben Şebnem Bursalı olarak iade etmeye hazırım! Yeter ki düşün bu milletin yakasından artık! Bir elin verdiğini öbür elin bilmediği bir kültürün insanlarıyız biz. Sanata siyaseti bu denli alet ederken bari insaflı ve insan kalın!!'' ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası