Ege Postası
Geri

AK Partili Kırkpınar’dan 'seçim' tavsiyesi: Yenilgiyi kabullenip seçimlere hazırlanın

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar CHP’ye seçim sonuçları üzerinden yüklendi. Kırkpınar, CHP yönetimine tavsiye de bulunarak, "Biz de kendilerini omurgalı olup, yenilgiyi kabullenip bir sonraki seçimlere hazırlanma tavsiyesinde bulunuyoruz" dedi.
AK Partili Kırkpınar’dan 'seçim' tavsiyesi: Yenilgiyi kabullenip seçimlere hazırlanın
Haberler / Politika
14 Haziran 2023 Çarşamba 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, seçim sonuçları üzerinden CHP’ye yüklendi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kırkpınar, "Daha başında bulunduğu partiyi bile yönetemeyenlerin bir masa etrafında toplanıp ülke yönetmeye talip olması ve milletimize boş vaatlerde bulunmasına yine aziz milletimiz prim vermemiştir’’ dedi.

Yaşar Kırkpınar’ın paylaşımı şu şekilde;

"Birileri koltuk sevdasıyla kim gidecek kim kalacak derdindeyken, biz AK Parti olarak Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirmek için çalışıyoruz.

Daha başında bulunduğu partiyi bile yönetemeyenlerin bir masa etrafında toplanıp ülke yönetmeye talip olması ve milletimize boş vaatlerde bulunmasına yine aziz milletimiz prim vermemiştir.

İl Başkanları, Belediye Başkanları hatta ve hatta parti yöneticileri bile değişim isteyip göndermeye çalıştıkları kişinin çok değil 15 gün öncesine kadar Cumhurbaşkanı adayı olarak parlatıp duruyorlardı.

Biz de kendilerini omurgalı olup, yenilgiyi kabullenip bir sonraki seçimlere hazırlanma tavsiyesinde bulunuyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası