Ege Postası
Geri

İzmir’den CHP Genel Merkezinde flaş görevlendirme: Genel Sekreter Yardımcısı oldu

28. Dönem İzmir Milletvekili aday adayı olan ve gençlik kollarında il sekreterliği yapan Melih Tıraş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu’nun yardımcısı olarak görevlendirildi.
İzmir’den CHP Genel Merkezinde flaş görevlendirme: Genel Sekreter Yardımcısı oldu
Haberler / Politika
13 Haziran 2023 Salı 17:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  28. Dönem İzmir Milletvekili aday adayı olan Melih Tıraş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu’nun yardımcısı olarak görevlendirildi.

Genel seçim sürecinde milletvekili aday adayı olan Tıraş daha önce de CHP İzmir İl Gençlik Kolları sekreterliği görevinde bulunmuştu. 

MELİH TIRAŞ KİMDİR?

Ankara'da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü'nde başladığı lisans eğitimini Başkent Üniversitesi İktisat Bölümü'nde tamamladı. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisansını Akdeniz çalışmaları ve Avrupa Birliği üzerine yoğunlaştırdı.

Ardından demokratikleşme süreçleri, siyasi partiler ve Türk parlamento tarihi konularında uzmanlaştı. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Sekreterliği yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası