Ege Postası
Geri

AK Partili İnan’dan ‘Disney Plus’ tepkisi: Şiddetle kınıyoruz!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Disney Plus’ın ‘Atatürk dizisini’ yayınlamama kararına tepki göstererek Disney Plus’ı şiddetle kınadıklarını ifade etti. AK Partili İnan, alınan karar sonrasında sanatçıların sessiz kaldıklarını ifade ederek ‘Atatürk’e yapılan bu saygısızlığa sessiz kalan ünlülerimizin de samimiyetini test etmiş bulunuyoruz. Kendilerini sessiz moda aldıkları durumu da bu ülkenin gençleri olarak asla unutmayacağımızı ve hafızamızdan çıkartmayacağımızı da belirtmek istiyoruz’ sözleriyle eleştirdi.
AK Partili İnan’dan ‘Disney Plus’ tepkisi: Şiddetle kınıyoruz!
Haberler / Politika
4 Ağustos 2023 Cuma 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gönül MORSÜNBÜL/ EGEPOSTASI- Disney Plus’un ‘Atatürk dizisini’ yayınlamama kararı ülke gündeminde geniş yankı yaratırken bir tepki de AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’dan geldi.

‘YASAKÇI ZİHNİYETİN KARARI’

AK  Partili İnan yaptığı açıklamada “2-3 gün önce utanç verici, kültürel hayatta, sanatta skandal bir gelişme yaşandı. Disney+ yönetimi Ermeni lobilerine boyun eğerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz ve bizim en önemli değerimiz hakkında almış olduğu yasakçı zihniyetin kararı’ diyerek tepki gösterdi.

‘ŞİDDETLE KINIYORUZ!’

Disney+ ve yönetimini bu ülkenin gençleri ve İzmirliler olarak şiddetle kınadıklarını söyleyen İnan ‘Bu ülkenin gençliğini ve İzmirli hemşerilerimizi karşılarına aldıklarını bilmelerini istiyoruz. Ve her türlü alanda lobilerin yapmış oldukları çalışmalara karşı mücadele edeceğimizi de buradan ifade etmek istiyoruz. Bu fikir özgürlükleriyle bağdaşmaz, bu sanatla bağdaşmaz, hangi düşünce olursa olsun bunun aksindedir. Şiddetle kınıyoruz. Bununla ilgili mücadelemizin her alanda devam edeceğini bildirmek istiyoruz. Disney+ ve yönetimi hem ülkemizde hem de bu ülke gençliğinde yaptığı çalışmalarda bu saatten sonra karşılık bulamayacaktır.’ dedi.

‘SANATÇILARIN SESSİZ KALMALARINI ANLAMSIZ BULUYORUZ’

Öte yandan İnan, alınan karar sonrasında sanatçıların sessiz kalmasını eleştirerek ‘Tabi her türlü konuda, her türlü hassasiyetle tepkilerini koyan sanatçılarımızın konu Disney+ olunca sessiz kalmalarını anlamsız buluyoruz. Milli mücadelemizin baş kahramanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan bu saygısızlığa sessiz kalan ünlülerimizin de samimiyetini test etmiş bulunuyoruz. Kendilerini sessiz moda aldıkları durumu da bu ülkenin gençleri olarak asla unutmayacağımızı ve hafızamızdan çıkartmayacağımızı da belirtmek istiyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası