Ege Postası
Geri

AK Partili Kalfaoğlu’ndan ‘seçim’ mesajı: CHP’ye kırmızı kart

AK Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kalfaoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Buca’da batmış bir iktidar var. 3 dönemdir CHP’nin yönettiği Buca Belediyesi başarısız oldu. Buca’nın iradesi ile alay ediyorlar. Bucalı hemşehrilerimiz CHP’ye kırmızı kart gösterecek” diye konuştu.
AK Partili Kalfaoğlu’ndan ‘seçim’ mesajı: CHP’ye kırmızı kart
Haberler / Yerel Politika
4 Aralık 2023 Pazartesi 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kalfaoğlu, TR35 TV’de yayınlanan Canan Beyazkaya ile Seçime Doğru programına konuk oldu.

BUCA’YA YATIRIM YAĞMURU

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı dönemini değerlendiren Hakan Kalfaoğlu, “Son 3 yıldır AK Parti Buca İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Görev sürecimde Buca’ya çok büyük değerler kattım. Teşkilatıma da 30 bin yeni üye kazandırdım. Buca tarihinin en büyük kamu yatırımlarının gelmesine vesile oldum. Buca’ya 8 milyar liralık kamu yatırımını Buca’ya kazandırdık. Seyfi Demirsoy Hastanesi, Hükümet Konağı, Ova Bölgesine karakol, ilçe sağlık müdürlüğü, 60 yeni okulu da Buca’ya biz kazandırdık. Buca’nın bir çok sorunu var. Buca’nın çözülmeyen bir sürü sorununa el atarak sorunların çözümünde destek oldum” ifadelerine yer verdi.

SOYER CEZAEVİNİN KALDIRILMASINI ENGELLEDİ

60 yıl hizmet verdikten sonra İzmir depreminde hasar alan Buca Cezaevi kaldırıldı. Buca Cezaevi’ne ilişkin açıklamalarda bulunan Kalfaoğlu, “Buca Cezaevi  2020 yılında benim yaptığım girişimler sonucunda, son Başbakanımız Binali Yıldırım’ın, AK Parti Genel Başkanımız Hamza Dağ’ın, İzmir Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’nın katkılarıyla kaldırıldı. 2022 yılında Cezaevi yıkıldı. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı da davet ettik ve o süreçte görüşlerini bize illetti ama aynı şeyi Tunç Soyer’de göremedik. Kılıç, Cezaevini kaldırmadı sadece görüşleriyle katkıda bulundu. Büyükşehir’in yaptığı planlarda AVM vardı, biz o planı kaldırdık ve AVM yapımını engelledik. Bizim gösterdiğimiz siyasi nezaketi ne Kılıç ne Soyer göstermedi. Soyer, cezaevinin kaldırılmasına engel oldu. Soyer cezaevi konusunda halkı kandırıyor. Biz cezaevini Soyer’e rağmen yıktıktan sonra Soyer cezaevi alanına 3 tane zeytin ağacı dikerek şov yaptı. O alana çöp ve moloz döken bir Soyer var. Biz Bucalı olarak Soyer’e tepkiliyiz. İzmir’in üvey evladı olan bir Buca var. Erhan Kılıç’ta Buca’ya sahip çıkmadığı için Soyer kadar suçlu ” ifadelerini kullandı.

“SEL OLDU SOYER YURT DIŞINA GİTTİ”

Başkan Tunç Soyer’in yurt dışı gezilerine tepki gösteren Kalfaoğlu, “Soyer son 10 yılda 500 kere yurt dışına çıktı. Belediyecilik nasıl diye öğrenmeye çalışıyoruz diyor. Ben buradan hem Soyer’e hem de ilçe belediye başkanlarına sesleniyorum; gez dünyayı gör Konya’yı. Gidip milletin parasını yurtdışında savuracağına Konya’ya git ve belediyecilik gör. İzmirliler hizmetin ne olduğunu bilmiyor. Konyalılar belediye konusunda o kadar doymuşlar ki hata kabul etmiyorlar. Konya’da yapılan hizmetlere hayran kaldım. Konya Büyükşehir Belediyesi’ne çok para harcıyor diye düşündüm ama yaptığım araştırmalar sonucunda belediye bütçesinin 16,5 milyar lira olduğunu gördüm. İzmir’in bütçesi ise 45 milyar lira. Biz Buca olarak 435 TL bile görmedik. Soyer’in 45 milyarın hesabını vermesi lazım. Sel olduğunda bile Soyer yurtdışına gezmeye gitti. Soyer valizini hazırladı, 31 Mart sonrasında gidecek. Buca’da batmış bir iktidar var. 3 dönemdir CHP’nin yönettiği Buca Belediyesi başarısız oldu. Buca’nın iradesi ile alay ediyorlar. Bucalı hemşehrilerimiz CHP’ye kırmızı kart gösterecek” diye konuştu.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası