Ege Postası
Geri

Baran Gezmiş Yıldırım'dan miting gibi aday adaylığı açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı Baran Gezmiş Yıldırım aday adaylığını miting gibi bir basın açıklamasıyla duyurdu. Partisinin ilçe başkanlığına giderek dosyasını teslim etti.
Baran Gezmiş Yıldırım'dan miting gibi aday adaylığı açıklaması
Haberler / Yerel Politika
2 Aralık 2023 Cumartesi 20:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2017 Yılında yapılan kongre ile 25 yaşında Türkiye ‘deki en genç ilçe başkanı olan Yıldırım 2019 seçimleri sonrası ilçe başkanlığına aday olmayıp İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça Yerel Hizmetler Şube Müdürü olarak görev aldı.

4 yıllık çalışma süresi sonrasında 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için “Rüzgâr Foça’dan esecek sloganı ile yola çıktı”

MİTİNG GİBİ ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Yıldırım, Belediye başkanlığı için aday adaylığını Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlediği basın açıklaması miting havasındaydı.

Açıklamaya çok sayıda vatandaşta katılarak Yıldırım’a destek verdi. Basın açıklaması yapacağı alana eşi ve çocuğuyla gelen Baran Gezmiş Yıldırım Foça’da doğduğunu, büyüdüğünü, bunun yanı sıra daha önce aldığı görevler nedeniyle ilçeyi ezbere bildiğini Foça’nın evi olduğunu ifade etti.

Konuşmasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri ile başlayan Yıldırım “Gençler, Cesaretimizi Takviye ve İdame Eden Sizlersiniz. Siz Almakta Olduğunuz Terbiye ve İrfan ile İnsanlık ve Medeniyetin, Vatan Sevgisinin, Fikir Hürriyetinin En Kıymetli Timsali Olacaksınız. Yükselen Yeni Nesil, İstikbal Sizsiniz, Cumhuriyeti Biz Kurduk Onu Yükseltecek ve Yaşatacak Sizsiniz.” Sözlerine devam eden Yıldırım “Kolay Değil Bu Kararı Almak. Aday Adaylığı Döneminde, Kimsenin Taraf Olarak Gözükmek İstemediği Bir Dönemde, Meydanda Adaylık Açıklamak Siyasi Risk İçerir. Ama Biz Risk Alarak Bu Günlere Geldik.” Dedi

ÖN SEÇİM İSTİYORUM

“Ön seçim ’den çıkan başkan olmak istiyorum” diyerek konuşmasına devam eden Yıldırım ;

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi üzerine Yüksek Lisans yaptığını, genç yaşta CHP Foça İlçe başkanlığı görevine getirildiğini belirten Yıldırım ” Bu memlekete dair hayallerimiz var. bu hayalleri gerçekleştirecek inanca, liyakat ve kararlılığa sahibiz. buradan biraz selam gönderip konuşmamı tamamlıyorum. gönlü burada olan ama ekmek tekniklerini bırakamayan esnaflarımıza, denizde ki balıkçımıza, tarlada ki çiftçimize, şantiyelerde ki işçimize, bütün üreticilerimize selam olsun. Foça’nın herhangi bir cm2 sinde emeği olan bu kente faydası dokunan bütün emekçilerimize selam olsun. Gönlü burada olan, gelemediği için bana selam gönderen bütün belediye emekçilerimiz; sizlere de selam olsun. Foça’ nın sorunlarını bildiğim gibi sizin sorunlarınızı da biliyor ve onları da çözmeye geliyoruz.

Foçaya hak ettiği değeri vermeye geliyoruz…Projelerimizle, kadrolarımızla, foçaya olan tutkumuzla geliyoruz. Yolumuz uzun heyecanımız yüksek gençliğimiz var gençliğimiz…”

Konuşmasının ardından alkışlar arasında kürsüden inen Baran Gezmiş Yıldırım vatandaşlarla birlikte CHP ilçe binasına yürüyerek dilekçesini başkanlığa teslim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası