Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya'dan CHP'li Polat'a jet yanıt

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın "Tabi Sayın Kaya, ‘yaptım oldu’cu bir zihniyetin temsilcisi. Bilimsel yaklaşımlarla ortak akıl anlayışını Sayın Kaya bir türlü kavrayamıyor” ifadelerine yanıt verdi. AK Partili Kaya; "1 Ekim’e kadar süre! Yoksa sizin tabiriniz ile “Yaptım oldu zihniyetinin temsilcisi” olarak nasıl hızlı bir biçimde meseleyi çözdüğümüzü izlersiniz." dedi.
AK Partili Kaya'dan CHP'li Polat'a jet yanıt
Haberler / Yerel Politika
22 Haziran 2023 Perşembe 12:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Balçova arsa mağdurları polemiği sürüyor. AK Partili Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Balçova arsa mağdurlarının sorunlarının çözümü konusunda yaptığı açıklamaları eleştirmiş, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ise Kaya’ya cevap vermişti. Polat, “Tunç Başkan’ın Balçova arsa mağdurlarının sorunlarını çözecek şekilde planlama ile ilgili adım atması bazılarını sinirlendirmiş. Sayın Kaya çıkıp ‘hayal satıyorlar, insanların umutlarıyla oynuyorlar’ diyor. Tabi Sayın Kaya, ‘yaptım oldu’cu bir zihniyetin temsilcisi. Bilimsel yaklaşımlarla ortak akıl anlayışını Sayın Kaya bir türlü kavrayamıyor” demişti.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'a "Tekrarlıyorum, size 1 Ekim’e kadar süre! Yoksa sizin tabiriniz ile “Yaptım oldu zihniyetinin temsilcisi” olarak nasıl hızlı bir biçimde meseleyi çözdüğümüzü izlersiniz." dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

"Sn. Polat, benim “CHP’nin bilimsel yaklaşımlarla ortak akıl anlayışını” kavrayamadığımı söylemiş. Evet kavrayamıyorum. Sn. Polat, sizin “Bilimsel yaklaşımlarla ortak akıl anlayışınız” sebebiyle Balçova Arsa Mağdurları sorunu 50 yıldır devam ediyor. Tekrarlıyorum, size 1 Ekim’e kadar süre! Yoksa sizin tabiriniz ile “Yaptım oldu zihniyetinin temsilcisi” olarak nasıl hızlı bir biçimde meseleyi çözdüğümüzü izlersiniz." açıklamasında bulundu.

 

 

CHP’li Polat’tan AK Parti’li Kaya’ya sert cevap: Bir türlü kavrayamıyor...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası