Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ’dan Soyer’in o açıklamalarına sert tepki: Nasıl bir akıl tutulmasıdır?

Çiğli İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin 4. Fazı temel atma töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, iktidara yönelik "Gölge etmesinler, başka ihsan istemiyoruz" şeklindeki açıklamalarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Dağ, "Dün desteklerimiz için teşekkür ederken bugün gölge etmeyin demek nasıl bir akıl tutulmasıdır? Körfez’de kirliliğin ve kokunun temel sebebi CHP’nin İzmir’deki belediyecilik anlayışının istikrarlı beceriksizliğidir" dedi.
AK Partili Dağ’dan Soyer’in o açıklamalarına sert tepki: Nasıl bir akıl tutulmasıdır?
Haberler / Yerel Politika
21 Haziran 2023 Çarşamba 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Çiğli İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin 4. Fazı için düğmeye basıldı. İZSU’nun Çiğli’de, 600 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek 4. faz projesinin temel atma töreni yapıldı.

Temel atma töreninde açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, iktidara yönelik ‘’Hükümetten de İzmir'in geleceğine yapılan bu yatırımlara destek olmalarını bekliyoruz. Fakat bu güne kadar yaşadığımız tecrübelerimizden yazık ki böyle olmayacağını tahmin ediyoruz. O yüzden gölge etmesinler, başka ihsan istemiyoruz’’ dedi.

‘’CHP’NİN İZMİR’DEKİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞININ İSTİKRARLI BECERİSİZLİĞİDİR''

Soyer’in açıklamalarına soysal medya hesabından tepki göstererek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, ‘’Daha önce Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı, Özkanlar Pazaryeri ve Çiğli Arıtma Tesisi’nin 4. Ünitesi gibi birçok önemli projede İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin önünü açarak işini kolaylaştırdık. Dün desteklerimiz için teşekkür ederken bugün gölge etmeyin demek nasıl bir akıl tutulmasıdır? Körfez’de kirliliğin ve kokunun temel sebebi CHP’nin İzmir’deki belediyecilik anlayışının istikrarlı beceriksizliğidir. Sn. Tunç Soyer, 5 yıllık görev süreniz bitmek üzere. Körfez’de ne zaman yüzebileceksiniz? Eğer bu işin altından kalkamayacaksanız, hükümetimiz “Yüzülebilir Körfez” için yeterli kapasiteye de projeye de sahiptir’’ dedi.

 

Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi 4. Faz için düğmeye basıldı: Çevre ve Şehircilikten onay bekliyor

İZSU Genel Müdürü'nden 'Körfez' açıklaması: 2023 sonunda yüzeceğiz

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası