Ege Postası
Geri

Soyer'den kongre açıklaması: 'Ben bu hikayede yokum'

CHP’de başlayan kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Ama şahsen ben yokum. Bu hikayenin tamamen dışındayım” dedi.
Soyer'den kongre açıklaması: 'Ben bu hikayede yokum'
Haberler / Yerel Politika
17 Haziran 2023 Cumartesi 17:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü bugün peş peşe seçim ve kongre değerlendirmesi gündemiyle toplantı yaptı. EGİAD Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi’nde yapılan toplantıların ilki CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in katılımıyla belediye başkanları toplantısı oldu. Bu toplantının ardından Aslanoğlu ve Soyer, CHP İzmir Milletvekilleriyle daha sonra da ilçe başkanları ile birer toplantı daha gerçekleştirdiler.

Başkan Tunç Soyer, toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“BEN YOKUM”

Kongre sürecine müdahil olmayacağını belirten Soyer, “Kongre sürecine asla müdahil olmayacağım. 31 bin insan çalışıyor. Herkes bir şekilde işin içinde olmak isteyebilir. Benim onları görmem, duymam mümkün olmayabilir. Ama şahsen ben yokum. Bu hikayenin tamamen dışındayım”

“ÇOK VERİMLİ GEÇTİ”

Bugün gerçekleştirilen üç toplantıyı da değerlendiren Soyer, “Toplantılar çok verimliydi. Aslında milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları CHP’nin en üst yönetici ekibi diyebiliriz. Toplantıları ayrı ayrı yapmamız da çok faydalı oldu. Özetle hem seçim sonuçlarının değerlendirmesi hem de kongre sürecimin değerlendirilmesi, yerel seçime dair yapılacaklar için çok verimliydi. En azından birbirimizi dinledik, anladık” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası