Ege Postası
Geri

Başkanlar zirvesinin birinci turu tamamlandı: ‘İzmir’deki 30 ilçeyi alacağız’

CHP İzmir’deki başkanlar zirvesinin birinci turu tamamlandı. Toplantının ardından yerel yönetim hedeflerini açıklayan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yerel seçimlerde, İzmir’deki 30 ilçeyi CHP’li belediye başkanlarının kazanacakları iddiasında bulundu. Öte yandan Akın, “Bugün itibariyle seçimlere 290 gün kaldı. Bizim aklımız fikrimiz önümüzdeki yerel seçimler. Büyük başarımızla vatandaşımızı halkçı belediyecilik ile buluşturacağız." dedi.
Başkanlar zirvesinin birinci turu tamamlandı: ‘İzmir’deki 30 ilçeyi alacağız’
Haberler / Yerel Politika
17 Haziran 2023 Cumartesi 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/EGEPOSTASI- CHP İzmir’de yoğun mesai devam ediyor. CHP İzmir’de peş peşe yapılacak olan kritik toplantılar devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sabah saatlerinde EGİAD Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi’nde CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sona erdi.

Toplantının ardından, açıklamalarda bulunan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Her zaman olduğu gibi İzmir’deki bu ışık bütün Türkiye’ye yayılacak. Bu inanç, azim ve kararlılık bizde var. Büyükşehirlerimizdeki başarılar halkçı belediyecilik bütün belediyelere yayılacak. Kimseyi ayırmadan herkesle bir arada olarak başarımızı artıracağız” dedi.

“VATANDAŞI HALKÇI BELEDİYELERLE BULUŞTURACAĞIZ”

Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Akın, “Bir araya geldik, değerlendirmelerde bulunduk. İzmir’i baştan aşağı konuştuk ve kendileriyle paylaşımlar yaptık. İzmir bizim göz bebeğimiz. Her zaman olduğu gibi İzmir’deki bu ışık bütün Türkiye’ye yayılacak. Bu inanç, azim ve kararlılık bizde var. Büyükşehirlerimizdeki başarılar halkçı belediyecilik bütün belediyelere yayılacak. Kimseyi ayırmadan herkesle bir arada olarak başarımızı artıracağız. Bugün itibariyle seçimlere 290 gün kaldı. Bizim aklımız fikrimiz önümüzdeki yerel seçimler. Büyük başarımızla vatandaşımızı halkçı belediyecilik ile buluşturacağız. Vatandaşımızı özellikle zor zamanlarla yalnız bırakılanlarla değil dara düştüğünde hemen koşanlarla buluşturacağız. Hazırlıklarımızı bunun için çok hızla götürüyoruz. İzmir’in çok değerli belediye başkanlarına örnek çalışmaları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“İZMİR’DEKİ 30 İLÇEYİ ALACAĞIZ”

Akın, İzmir’deki yerel yönetim hedeflerine ilişkin 30 ilçenin 30’nu da alacaklarını kaydetti.

Akın, “Burası İzmir, burada başarılı belediye başkanlarımız var. Zaten belediye başkanlarımız, biz de olmayan belediyelerimizle ilgili de Kardeş Belediyecilik kapsamında çalışmalar yapıyor Oradaki vatandaşlarımızın derdine de derman olmak için çalışmalar yapıyor. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm belediyelerimiz mücadele diyor. Vatandaşlarımız bunu görüyor. Türkiye’de her şeye rağmen her türlü mücadele ve baskıya rağmen yine bizin belediyelerimiz aslanlar gibi çalımlarını yapıp kendilerini vatandaşlarla buluşturuyor. Zor zamanlarında yanlarında oluyor, onları kucaklıyor ve halkla kucaklaşıyor. Bu yüzden bunu artırarak devam ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası