Ege Postası
Geri

CHP İzmir’de peş peşe üç kritik toplantı: Gündem kongreler

CHP İzmir’de yoğun mesai başladı. Bugün CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer peş peşe kritik toplantılar yapacak. Toplantıların gündemini kongreler oluşturuyor.
CHP İzmir’de peş peşe üç kritik toplantı: Gündem kongreler
Haberler / Yerel Politika
17 Haziran 2023 Cumartesi 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI- CHP Genel Merkezi’nin 6 Haziran'da kongre takvimini başlatmasının ardından il ve ilçe örgütlerinde hareketlilik başladı. 3 Temmuz'da mahalle delegeleri seçimi ile start verilecek kongreler için CHP İzmir’de yoğun mesai başladı.

Bugün CHP İzmir’de peş peşe kritik toplantılar yapılacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ilk önce CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelirken daha sonra 10 CHP’li milletvekili ve ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirilecek.

Toplantılar EGİAD Portekiz Sinagogu'nda yapılıyor.

Kongre takvimine yönelik değerlendirmeler yapılacak toplantılarda 'değişim' talepleri de masaya yatırılacak. Öte yandan üç zirvede de yerel seçim sürecinin de başlamış olması nedeniyle kongrelere yönelik 'mümkün olduğu kadar tek listeyle yapalım' görüşünün değerlendirilmesi bekleniyor.

YOĞUN MESAİ BAŞLADI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ilk önce CHP’li belediye başkanları ile bir araya geldi. Belediye başkanları ile yapılan toplantı kahvaltıyla başlarken toplantının 2 saat sürmesi bekleniyor.

Öğle yemeğinin ardından milletvekilleriyle yapılacak toplantının 13.00'te başlayacağı ve 2 saat süreceği bildirilirildi.

İl yönetimi ve ilçe başkanlarının katılımıyla yapılacak üçüncü ve son toplantının ise 15.30'da başlayacağı ve 17.30'da bitirilmesini planlanıyor.

Öte yandan ilçe belediye başkanlarıyla yapılacan toplantıya bir tek Bayraklı Belediye Başkanı Serdal Sandal katılmadı. Sandal’ın yurt dışında olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası