Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de kritik ikinci toplantı tamamlandı: Aslanoğlu'ndan kongre mesajı

CHP İzmir’deki örgüt toplantılarının ikincisi milletvekilleriyle yapıldı. Kongre sürecine ilişkin bilgi veren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu,"Yol haritamızı yavaş yavaş belirliyoruz. Birlikte çalışarak yerel seçimde 30 ilçeyi ve büyükşehir belediyesini alacak şekilde çalışmalarımızı hep birlikte planlıyoruz. Sağlıklı bir şekilde kongre süreçlerini ele alıyoruz. Kurultay sürecine kadar İzmir'in birlik beraberlik içinde gitmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. 
CHP İzmir'de kritik ikinci toplantı tamamlandı: Aslanoğlu'ndan kongre mesajı
Haberler / Yerel Politika
17 Haziran 2023 Cumartesi 15:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI- CHP İzmir’de yoğun mesai devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarıyla bugün yaptığı toplantının ardından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve Tunç Soyer, EGİAD Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi’nde CHP İzmir Milletvekilleriyle bir araya geldi. 

Toplantıya 7 milletvekili katılırken Deniz Yücel, Tuncay Özkan ve Murat Bakan katılım göstermedi. Toplantıda il başkan yardımcıları da hazır bulundu.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu açıklamalarda bulundu. 

"ÇALIŞMALARIMIZI HEP BİRLİKTE PLANLIYORUZ"

Sabah belediye başkanlarıyla gerçekleşen toplantıdan bahseden Aslanoğlu, "Bugün sabah belediye başkanlarımızla değerlendirme toplantısı yapmıştık. Sonrasında da genel başkan yardımcımız sizlere bir açıklama yapmıştı. Şimdi de milletvekillerimizle birlikte yaklaşan yerel seçimlere ilişkin çalışmalarımızı planlamak, bir önceki genel seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir araya geldik. Yol haritamızı yavaş yavaş belirliyoruz. Birlikte çalışarak yerel seçimde 30 ilçeyi ve büyükşehir belediyesini alacak şekilde çalışmalarımızı hep birlikte planlıyoruz. Sağlıklı bir şekilde kongre süreçlerini ele alıyoruz. Kurultay sürecine kadar İzmir'in birlik, beraberlik içinde gitmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl başkanları beraberlik içinde seçime gidilmesini savunur bu olabiliyorsa hep beraber tek listedir. Eğer değilse birbirimizi kırmadan bu süreci tamamlamak. Tabii ki böyle olacak" dedi. 

 

 

 

Ahmet Akın'dan belediye başkanlarına 3 konuda önemli talimatlar
 

 

 

 

Başkanlar zirvesinin birinci turu tamamlandı: ‘İzmir’deki 30 ilçeyi alacağız’

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası