Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya'dan CHP'li Yücel'e tepki: İşte halktan kopuk, jakoben, elitist CHP zihniyeti!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Av. Deniz Yücel’in Konak İlçe Kongresi’nde söylediği ‘Elbette ki seçimi kazanamamamızın başka faktörleri de var. İYİ Parti lideri Meral Akşener’in kırıcı şekilde masadan kalkması da bir faktör oldu. ‘sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
AK Partili Kaya'dan CHP'li Yücel'e tepki: İşte halktan kopuk, jakoben, elitist CHP zihniyeti!
Haberler / Politika
7 Ağustos 2023 Pazartesi 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Av. Deniz Yücel’in divan başkanlığı yaptığı Konak İlçe Kongresi’nde ‘Elbette ki seçimi kazanamamamızın başka faktörleri de var. İYİ Parti lideri Meral Akşener’in kırıcı şekilde masadan kalkması da bir faktör oldu’ sözleri tepkiyle karşılandı.

CHP’li Yücel’e bir tepki de AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan geldi. 

AK Partili Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘İşte halktan kopuk, jakoben, elitist CHP zihniyeti! Milletimizin kendilerine verdiği güçlü cevaptan hiç ders almamışlar ‘ sözleriyle Yücel’e yüklendi.

Öte yandan ‘Beraber yol yürüdükleri ittifak ortaklarını da ne kadar kolay satıyorlar!’ diyen Kaya millete tepeden bakıp, hatayı kendilerinde değil millette arayanların, üstenci tavırlarıyla kibir saltanatlarını sürdürenlerin kaybetmeye devam edeceklerine dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası