Ege Postası
Geri

AK Partili Nasır'dan depremzede konutları açıklaması

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır depremzedeler için yapılan konutların bugünden itibaren teslim edileceğini duyurdu.
AK Partili Nasır'dan depremzede konutları açıklaması
Haberler / Yerel Politika
17 Ocak 2022 Pazartesi 08:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili  Necip Nasır dün gece paylaşım yaparak depremzedeler için yapılan evlerin bugünden itibaren teslim edilmeye başlanacağını duyurdu.

Nasır, "Cumhurbaşkanımızın talimatları ile 30 Ekim depreminin ardından bir yıl gibi kısa sürede tamamlanan, kuraları çekilen konutlar,  depremzede vatandaşlarımıza yarın teslim edilmeye başlanacak.

Yaparsa AK PARTİ yapar." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki depremzedeler için yapılan konutların bir kısmını geçtiğimiz yıl 26 Kasım'da yapılan törenle teslim etmişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar ülkemize ve vatandaşlarımıza ne söz verdiysek yaptık. Bugün teslim ettiğimiz konutlar da sözümüzün eri olduğumuzun son örneğidir." ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası