Ege Postası
Geri

AK Partili Özalan’dan CHP’ye ‘heykel’ tepkisi: Adınızı 'Cumhuriyet HEYKEL Partisi' yapın

Buca Belediye Meclisi’nin aralık ayı meclis toplantısında oy birliğiyle karar verdiği Menderes Mahallesi’nde yapımı süren dev parka duayen gazeteci Bekir Coşkun’un heykelinin yapılması kararına AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’dan tepki geldi. Özalan,  “Adınızı 'Cumhuriyet HEYKEL Partisi' yapın da rahatlayın. 'HALK' ile alakanız yok ne de olsa” ifadeleriyle Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin belediyecilik anlayışını eleştirdi.
AK Partili Özalan’dan CHP’ye ‘heykel’ tepkisi: Adınızı 'Cumhuriyet HEYKEL Partisi' yapın
Haberler / Yerel Politika
24 Aralık 2020 Perşembe 17:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Buca Belediyesi, aralık ayı meclis toplantısında oybirliğiyle Menderes Mahallesi’nde yapımı süren dev parka Türk basın tarihine damga vuran ve 18 Ekim 2020 tarihinde hayatını kaybeden duayen gazeteci Bekir Coşkun’un heykelinin yapılacağını duyurmuştu.

Haberin duyurulmasının ardından AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, heykel üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve belediyecilik anlayışını eleştirdi.

CHP’li belediyelerin halk adına icraatler yapmadığını ifade eden Özalan, “En son ayı heykeli ve maskeli heykel ile gündeme gelen CHP'li belediyeler, heykel yarışını sürdürüyor. CHP'li Buca Belediyesi, 2 metre yüksekliğinde Bekir Coşkun heykeli yaptırıyor. Adınızı 'Cumhuriyet HEYKEL Partisi' yapın da rahatlayın. 'HALK' ile alakanız yok ne de olsa” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası