Ege Postası
Geri

AK Partili Saygılı'nın su zammı eleştirisine Aslanoğlu'ndan yanıt: Biraz da olsa utanmalarını tavsiye ederim

İZSU Genel Kurulu'nun düzenlediği olağanüstü toplantıda, suya yüzde 45 zam yapılması kararı alındı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, suya yapılan zama yönelik tepkisini göstererek, ‘’İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Haziran ayında yapılan göz boyama indiriminin çok daha fazlası zam olarak faturalara yansıyacak. Bunun adı ‘illüzyon siyasetidir.’ " dedi. Saygılı'ya yanıt CHP'li mevkidaşı Şenol Aslanoğlu'ndan geldi.
AK Partili Saygılı'nın su zammı eleştirisine Aslanoğlu'ndan yanıt: Biraz da olsa utanmalarını tavsiye ederim
Haberler / Yerel Politika
29 Haziran 2024 Cumartesi 00:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İZSU Genel Kurulu olağanüstü toplantı kararı üzerine toplanrak, suya 45 zam yapılması, oy çokluğuyla kabul edildi. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, suya yapılan zama yönelik tepkisini göstererek, ‘’İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Haziran ayında yapılan göz boyama indiriminin çok daha fazlası zam olarak faturalara yansıyacak. Bunun adı ‘illüzyon siyasetidir.’’’ dedi.

Saygılı'nın su zammı tepkisine yanıt CHP'li mevkidaşı Şenol Aslanoğlu'ndan geldi.

CHP İl Başkanı Aslanoğlu sosyal medya hesabından tepki göstererek,"Son bir yılda tavuk etine % 220, Otoyol geçiş ücretlerine % 159, akaryakıta % 129 zam yapan AKP iktidarı, utanmadan yine kendi beceriksizlikleri ile mahvetttikleri ekonomik sistemin sebep olduğu İzmir’deki su zamlarını eleştirebiliyor. Vatandaşımızın serzenişini anlarım ama daha bugün elektriğe % 38 zam yapan, hayat pahalılığının sorumlusu olan AKP iktidarı temsilcilerine biraz da olsa utanmalarını tavsiye ederim." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası