Ege Postası
Geri

AK Partili Saygılı'ya CHP'li vekillerden peş peşe 'haciz' yanıtı : Daha çok beklersiniz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Karşıyaka Belediyesi’ndeki haciz skandalı ile ilgili ‘’CHP, ne yazık ki; ilçeleri yönetemeyenlerle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yönetme ısrarını sürdürdüğü için bu manzaraları daha çok göreceğiz. Karşıyaka Belediyesi’nde alacaklısını makam odasına hatta halkla ilişkiler birimindeki masa ve sandalyelerin başına dikecek kadar büyük bu ayıbın sahibi Cemil Tugay’dır.’’ ifadelerine CHP'den yanıt gecikmedi. CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat açıklamasında, "Daha çok beklersiniz. Yerel seçimlerde İzmir’de büyük bir hezimete uğrayan AKP yöneticileri büyük bir çaresizlik içinde medet umdukları şeye bakın. Buradan hamaset yapmak kolay Bilal Saygılı, zihniyetiniz çarpık ve halktan kopuk. İlk genel seçimde vatandaş hak ettiğiniz cevabı size verecek bundan emin olun" dedi.
AK Partili Saygılı'ya CHP'li vekillerden peş peşe 'haciz' yanıtı : Daha çok beklersiniz!
Haberler / Yerel Politika
9 Mayıs 2024 Perşembe 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Karşıyaka Belediyesi’ndeki haciz skandalı ile ilgili ‘’CHP, ne yazık ki; ilçeleri yönetemeyenlerle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yönetme ısrarını sürdürdüğü için bu manzaraları daha çok göreceğiz. Karşıyaka Belediyesi’nde alacaklısını makam odasına hatta halkla ilişkiler birimindeki masa ve sandalyelerin başına dikecek kadar büyük bu ayıbın sahibi Cemil Tugay’dır.’’ dedi.

"HAMASET YAPMAK KOLAY" 

AK Partyili Saygılı'ya yanıt CHP İzmir Milletvekili Mahirtr Polat'tan geldi. Polat sosyal medya hesabından,  "Buradan hamaset yapmak kolay Bilal Saygılı, zihniyetiniz çarpık ve halktan kopuk. İlk genel seçimde vatandaş hak ettiğiniz cevabı size verecek bundan emin olun" dedi.

Polat'ın açıklaması şu şekilde;

"Daha çok beklersiniz. Yerel seçimlerde İzmir’de büyük bir hezimete uğrayan AKP yöneticileri büyük bir çaresizlik içinde medet umdukları şeye bakın. Türkiye genelinde birinci parti olmuş partimize en büyük teveccühü İzmirli hemşehrilerimiz göstermiş ve başta Büyükşehir olmak üzere 30 ilçenin 28’ini CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetmesine izin vermiştir. Karşıyaka’yı sosyal belediyelik anlayışı ile yöneten, büyük başarılara imza atan Başkanımız Cemil Tugay aynı başarılı çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi  için yapmaya devam edecektir. Sosyal medya trollüğü yapmak yerine vatandaşın arasına inerseniz, sokağın sesine kulak verirseniz eğer neden kaybettiğinizi anlarsınız. Buradan hamaset yapmak kolay Bilal Saygılı, zihniyetiniz çarpık ve halktan kopuk. İlk genel seçimde vatandaş hak ettiğiniz cevabı size verecek bundan emin olun." 

"ÇARŞAF ÇARŞAF BORÇLARINI ASTIĞIMIZ AKP" 

Polat'ın ardından CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan da açıklamalarda bulundu. Arslan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "Çarşaf çarşaf borçlarını belediye binalarına astığımız AKP’nin İzmir il başkanı konuşmuş. İktidarın engellerine rağmen CHP’li belediyeler; Türkiye’nin dört bir yanında “sadece” vatandaşlarımıza hizmet verdi. Milletimiz de 31 Mart'ta takdirini yaptı, ferasetini gösterdi. Doğruluğu, dürüstlüğü ile İzmir’in bağrına bastığı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay'ın İzmir ve İzmirliler için yapacağı başarılı işleri takip etmeye davet ediyorum. Siz önce milletimizin 31 Mart'ta verdiği mesajı tekrar tekrar okuyun" dedi. 

 

AK Partili Saygılı’dan, Karşıyaka Belediyesi’ndeki haciz skandalı ile ilgili açıklama: Bu ayıbın sahibi Cemil Tugay’dır

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası