Ege Postası
Geri

AK Partili Şengül'den stat iddialarına yanıt

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Karşıyaka Stadı’ndaki rant iddialarına cevap vererek, “Evet, burada bir rant var. Bu rant da Karşıyaka Spor Kulübü’ne” dedi.
AK Partili Şengül'den stat iddialarına yanıt
Haberler / Yerel Politika
19 Kasım 2014 Çarşamba 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka’ya yapılacak stadyumun “Altında başka amaçlar var; orman fidanlığı var” şeklindeki eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını belirten Şengül, “Hiç kimse kıvırmasın ve konuyu saptırmaya kalkmasın. Adam gibi neye karşı çıktığını açıklasın. Öne sürdükleri trafik yoğunluğu ve diğer sebepler asla sorun değil. Konunun uzmanları da bunu söylüyor. Biz stadyum yaparken en ufak bir imar değişikliği yapmadık. Mevcut planlar üzerinden ihale yapıldı. Mevcut planda burası zaten stadyum olarak gözüküyor” diye konuştu.

Türkiye’de ilk kez Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bir kulübe işyerleri ve sosyal alanlar yaptığına işaret eden Şengül, “Karşıyaka Spor Kulübü, hiç kimseye muhtaç olmadan bu tesisler sayesinde varlığını sürdürecek. Sanırım bundan rahatsız olanlar var ” ifadesini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası