Ege Postası
Geri

AK Partili Sürekli'den Soyer'e tepki: Ne acı ki; yine yapılanları inkâr edip...

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in deprem bölgesindeki izlenimlerini aktarırken, "Devlet yoktu" sözlerine tepki gösterdi. Sürekli, "İzmir’e her yağmur yağdığında yaşanan sel ve su baskınlarıyla baş edemeyen ve iklim değişikliği söylemlerine sığınan CHP'li yerel idarenin yaşadığımız deprem faciasının boyutlarını algılamakta zorlanmasını anlamak mümkün değil!" dedi.
AK Partili Sürekli'den Soyer'e tepki: Ne acı ki; yine yapılanları inkâr edip...
Haberler / Yerel Politika
9 Şubat 2023 Perşembe 23:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in deprem bölgesindeki izlenimlerini aktarırken, "Deprem bölgesinde bizim televizyonlarda gördüğümüz mucize kurtuluş haberleri doğru ama bu gerçeğin binde biri. Normalde polis, zabıta, asker üniforması ile görürsünüz. Biz geçtiğimiz şehirlerde bir asker, polis görmedik. Devlet yoktu" sözlerine AK Parti'den tepki gelmeye devam ediyor.

Soyer'e AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

Sürekli açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

"İzmir’e her yağmur yağdığında yaşanan sel ve su baskınlarıyla baş edemeyen ve iklim değişikliği söylemlerine sığınan CHP'li yerel idarenin yaşadığımız deprem faciasının boyutlarını algılamakta zorlanmasını anlamak mümkün değil!

"BÜYÜK BİR YIKIM"

Hatırlatmak isteriz ki, 10 ilimizde büyük bir yıkım yaratan ve 100 bin kilometrekarelik alanı etkisi altına alan 7,7 ve 7,6’lık depremlerle karşı karşıyayız. Hatırlatmak isteriz ki; bu depremler, 13.5 milyon vatandaşımızı doğrudan ilgilendiren bir felaket!

"NE ACI Kİ; YİNE YAPILANLARI İNKAR EDİP..."

Hatırlatırız ki; 6 bin 444 binayı yıkan afetin enkazında mücadele ediyoruz. Hatırlatırız ki; bu mücadele bir güne sığacak bir mücadele değil. Bu zorlu şartlarda aslolan, birlik ve beraberlik! Ne acı ki; yine yapılanları inkâr edip devlete haksızlıkla yol almaya çalışmaktalar."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası