Ege Postası
Geri

AK Partili Uzun'dan zehir zemberek açıklama

Gaziemir CHP’den şeffaf ihaleye, şaibe yalanı BELEDİYE ŞİRKETİ MAFYA MI'
AK Partili Uzun'dan zehir zemberek açıklama
Haberler / Yerel Politika
4 Şubat 2015 Çarşamba 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Orman bakanlığına ait 33 hektarlık sarnıç piknik alanının 29 yıllığına kiralanmak üzere, orman bakanlığı tarafından ihaleye çıkarıldığını hatırlatan AK Parti Gaziemir ilçe Başkanı Hüseyin Uzun, "AK Parti Gaziemir teşkilatı olarak bu ihalenin Belediye’ye verilmesi hususunda köstek değil aksine, destek olduklarını halkın bunu böyle bilmesini istediklerini belirtti.

İlçe Başkanı Uzun Şunları söyledi;

"Daha ihale yapılmadan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve CHP ilçe başkanı Umut Tekin ihalenin adrese teslim olacağını, peşkeş çekileceğini, mafya ya verileceğini vicdansızca iddia etmişlerdi. Gaziemir halkımızı yalan yanlış bilgilendirmeye çalıştıklarına şahit olduk. Yine Sarnıç bölgemizdeki 2B alanları ile ilgili aynı yalanları söylemiştiler. 3 Şubat 2015 tarihin de Orman bakanlığımızın yapmış olduğu ihalenin ne kadar şeffaf ve adil olduğunu ve İzmir kamuoyu yakından görmüş oldu. İhalenin söyledikleri gibi olmadığının kanıtı; Sarnıç piknik alanının bakanlığımız tarafından ihaleye çıkarılmasıdır. Bakanlığımız isteseydi ihale yapmayabilirdi. Buradan asılsız iddialarda bulunanlara tek cümle ile şunu söylemek isterim; Kişi kendinden bilir işi "

SAR-BEL şirketi mafya mıdır'

Yapılan ihale sonucunda sarnıç piknik alanı bedelinin belediye başkanlığının ödedi çelenk parasından daha az olduğunu iddia eden Uzun, "Yapılan ihale sonucunda sarnıç piknik alanı yıllık 85.000 TL ye Gaziemir Belediyesi'ne ait SAR-BEL şirketine verildi. Yıllık ödenecek bu bedel belki de Gaziemir Belediye Başkanlığının bir yılda ödediği çelenk parasından daha az bir miktardır.Şimdi asılsız iddialarda bulunup, ihalenin mafya ya verileceğini iddia edenlere şunu sormak isterim SAR-BEL şirketi mafya mıdı? AK Parti Gaziemir teşkilatı olarak halkımıza daha öncesinden bir söz vermiştik. Gaziemir ilçe halkımızın menfaatine olacak tüm projelere ve yatırımlara destek vereceğimizi söylemiştik. Gaziemir AK Parti teşkilatı olarak halkın ve hak’ kın yanında olacağımızı halkımızın bilmesini isterim" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası