Ege Postası
Geri

AK Partili Uzun’dan Soyer’e ‘Uzundere’ tepkisi: Karabağlar halkına ihanet etti

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Hüseyin Uzun, Karabağlar’ın kentsel dönüşümüne ilişkin açıklamalarda bulunurken Uzundere’ye ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun açıklamasında, “4. etapta 135 aile kendi arsalarını Büyükşehir’e teslim etti ve boşalttı. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu ailelere 2 bin lira kira yardımı yapıyor. 6 ay geçti temel atılmadı. Vatandaş bunların umrunda değil ki! 82 konut hala yıkılmayı bekliyor. 2024 yılında vatandaş terk ettiği evine emlak vergisi ödeyecek. Tunç Soyer halka ihanet etti. İzmir halkının Soyer’e geçit vereceğini düşünmüyorum. CHP halkımıza hayal satıyor ” diye konuştu.
AK Partili Uzun’dan Soyer’e ‘Uzundere’ tepkisi: Karabağlar halkına ihanet etti
Haberler / Yerel Politika
22 Aralık 2023 Cuma 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Hüseyin Uzun, TR35 TV’de yayınlanan Canan Beyazkaya ile Beyaz Masa programında önemli açıklamalarda bulundu.

RASTGELE KURULMUŞ KARABAĞLAR!

Yerel seçimlerinde Karabağlar’a AK Parti belediyeciliğini getireceklerini dile getiren AK Partili Hüseyin Uzun, “Karabağlar’da 45 kişilik yönetimimizle Karabağlar’ın demografik yapısını en iyi şekilde yansıtıyoruz. Yöneticilerimiz bugüne kadar büyük katkı sundular. Önümüzdeki yerel seçimlerdeki hedefimize ulaşacağız. İnanmak bir işin yüzde 50’sini başarmaktır. Yerel yönetimlerde halkın sorununu çözmesi gereken belediyelerdir. Karabağlar’da bir çok mahallemizin imar planı yapılmamış. Bu rastgele kurulan mahallelerde ulaşım ve altyapı sorunları var” dedi.

YEŞİLLİK CADDESİNE KAZMA BİLE VURMADILAR!

Karabağlar’ın sorunlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Hüseyin Uzun, “Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bundan 3 yıl önce Yeşillik caddesini trafikten dolayı almak istedi. Kendisi buraya battı-çıktı sözü vermişti. O zaman bakanlık protokol yaparak o caddeyi Büyükşehir’e devretti. Tunç Soyer caddeyi isteyince halkımız heveslendi ama zaman içinde bir kazma bile vurulmayınca sorunun çözülmediğine şahit oldu. Bu cadde İzmir trafiği için çok önemli. Karabağlar’da bir yol kapandığı zaman sıkıntı İzmir girişini bile etkiliyor. Bu sorun ciddi bir sorun olarak devam ediyor. Sıkıntıları halkımız hala çekiyor. Biz projeyi görmedik sadece sözünü duyduk. İzmir halkımızla dertlenen bir başkan bu sorunu çözer. İzmir’de her geçen gün trafik sıkıntısı artmaya devam ediyor. 5 yıl sonra İzmir’de kimse dışarı çıkamayacak” ifadelerine yer verdi.

 "DERELER ISLAH EDİLMEDİ, KARABAĞLAR'I SU BASTI" 

Karabağlar’ın altyapı sorununa dikkat çeken AK Partili Uzun, “Derelerin ıslah edilmesi noktasında İZSU bir çalışma yapmıyor. En son İzmir’de yağan yağmur sonrasında Çitlembik Deresi taşıyor ve mahalle su altında kalıyor. Esnafın işyeri ciddi zarar gördü. Bunun adı beceriksizliktir. Derenin ıslahı yapılması ve kontrol edilmesi gerekiyor. Kaymakam Bey’e giderek yardım için aracı olduk. Belediye yardımcı olacağını söyledi ama umarım sözde kalmaz.” diye konuştu.

"CHP HAYAL SATIYOR"

Karabağlar’ın kentsel dönüşümüne ilişkin açıklamalarda bulunan Uzun, “Büyükşehir Belediyesi Uzundere’de etaplar halinde bir dönüşüm başlattı. 1. ve 2. etaptaki konutları Folkart yaptı ve teslim edildi. 3. ve 4. Etabın İZBETON aracılığıyla yapılacağını söyledi. Şu an verdiği sözün çok gerisinde. 3’üncü katları tamamlıyorlar ama şu ana kadar bitmesi gerekiyordu. 4. etaptaki insanlar en büyük ızdırabı çekti. 4. etapta 135 aile kendi arsalarını Büyükşehir’e teslim etti ve boşalttı. O aileler ise başka ilçelere yerleştiler. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu ailelere 2 bin lira kira yardımı yapıyor. 6 ay geçti temel atılmadı. Vatandaş bunların umrunda değil ki! 82 konut hala yıkılmayı bekliyor. 2024 yılında vatandaş terk ettiği evine emlak vergisi ödeyecek. Tunç Soyer halka ihanet etti. İzmir halkının Soyer’e geçit vereceğini düşünmüyorum. CHP halkımıza hayal satıyor ” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası