Ege Postası
Geri

AK Partili başkan yer tahsis etti, teşkilat tepki gösterdi!

Gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu HalkTv'de yayınlanan Halk Arenası programı Selçuk'ta kriz yarattı. AK Partili Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı önce program için salon tahsis etti ancak teşkilattan gelen baskı üzerine bu karardan vazgeçti.Dündar, Twitter'dan yaşanan gelişme üzerine bombaladı AK Partili başkan yer tahsis etti, teşkilat tepki gösterdi!
AK Partili başkan yer tahsis etti, teşkilat tepki gösterdi!
Haberler / İzmir
21 Nisan 2016 Perşembe 17:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Ara verdiği 'Halk Arenası' porgramının startını geçtiğimiz aylarda yeniden veren Gazeteci-Yazar Uğur Dündar'ın  Selçuk'ta düzenleyeceği program kriz yarattı. Halk TV'de yayınlanan program için önce salon tahsis eden AK Partili Selçuk Belediyesi daha sonra  iptal kararı aldı. Dündar, kendisine ait Twitter hesabından yaşananları 'skandal' olarak yorumladı.

Dündar, şu mesajları verdi;

" SKANDAL!..İzmir Selçuk'taki Halk Arenası için kiralanan salon, AKP'li belediyeye yukarıdan gelen baskılar üzerine bugün iptal edildi. Ancak bu demokratik (!) gelişme üzerine harekete geçen CHP örgütü başka bir mekân buldu. Halk Arenası engellenemez! Yarın gece Selçuk'tayız! Tutuklanacağımızı bilsek Selçuk'a gideceğiz. Sokakta bile olsa halkımızla buluşup Halk Arenası'nı gerçekleştireceğiz!.."

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre ilçe belediye başkanı Zeynel Bakıcı tarafından önce program için salon verildi ancak  AK Parti teşkilatından gelen tepkiler üzerine salonun tahsisinden vazgeçildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası