Ege Postası
Geri

ANKİSAD heyeti Vali Yüksel’i ziyaret etti

Ankara İş Adamları ve Sanayicileri Derneği (ANKİSAD) Başkanı Harun Akca ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel’i ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yüksel, derneğin ekonominin nabzını...
ANKİSAD heyeti Vali Yüksel’i ziyaret etti
Haberler / Güncel
26 Eylül 2013 Perşembe 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara İş Adamları ve Sanayicileri Derneği (ANKİSAD) Başkanı Harun Akca ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel’i ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yüksel, derneğin ekonominin nabzını tutan bir platform haline geldiğini belirtti.

    Vali Alaaddin Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ankara İş Adamları ve Sanayicileri Derneği'nin, bölge ekonomisinin kalkınmasına ve halkının yaşam standartlarının iyileşmesine yardımcı olmak amacıyla farklı sektörlerde faaliyet gösterdiğini söyledi. Vali Yüksel, "Gelişen dünya ve ülke koşullarında, reel sektörün sürdürülebilir rekabet gücünün arttırılması ve Türkiye'nin, başta AB olmak üzere, uluslararası stratejik işbirliklerinin geliştirilmesinde yenilikçi, yönlendirici, katılımcı ve paylaşımcı bir sivil toplum kuruluşu olarak Ankara sanayisi adına önemli bir görevi üstlenmiş bulunmaktasınız." dedi.

    ANKİSAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve başarılı çalışmalarını takdir ettiğini kaydeden Yüksel, “Ankara’mızın potansiyelini iyi kullanmalı ve ortak akılda buluşmalıyız. Sektörel başarılarımızı ve işbirliğimizi ön plana çıkarmalıyız. Ankara’da ortak akılda buluşarak ve takım çalışması yaparak mahallî projeler doğrultusunda çalışmalıyız. Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliğine şimdi daha çok önem veriyoruz." şeklinde konuştu.

    ANKİSAD Başkanı Harun Akca da ANKİSAD'ı ve yönetim kurulunu tanıttı. Düzenli olarak üyelerini bilgilendirici etkinlikler yaptıklarını söyleyen Akca, “3 sektörel iş geliştirme forumuna 310 kişi ile TUSKON 'un Dünya Ticaret Köprüsü programına da 61 kişi ile iştirak etmiştik. 11 yurtdışı iş adamı heyeti de Ankara'da derneğimizce ağırlanıp, gelen heyetle ikili iş görüşmeleri yapılmıştı. Görüş ve önerilerimizi sunmak üzere 107 kişinin katılımı ile resmi protokol ziyaretleri gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.

    Dernek Başkanı Akca, 15 Eylül'den itibaren üyelerine yurt dışındaki olanaklardan daha fazla faydalanabilmesi için iş İngilizcesi eğitimini başlattıklarını ve 48 gün içerisinde iş görüşmelerinde daha aktif duruma gelmeleri yönünde bir gelişim sağlayacaklarını dile getirdi.

    Yeni dönemde de çalışmalarının aynı yoğunlukta devam edeceğini ifade eden ANKİSAD Başkanı Harun Akca, Ankara'nın ticaretine yön veren bir dernek haline geldiklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası