Ege Postası
Geri

ASDER, Çözüm Süreci'yle ilgili Güneydoğu'ya heyet gönderiyor

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), Çözüm Süreci'yle ilgili olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne gidecek. ASDER Genel Merkezi'ni temsilen bir heyet, çözüm sürecinde askerin rolünü anlatmak ve süreç ile ilgili gözlemlerde bulunmak üzere...
ASDER, Çözüm Süreci'yle ilgili Güneydoğu'ya heyet gönderiyor
Haberler / Güncel
22 Nisan 2013 Pazartesi 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), Çözüm Süreci'yle ilgili olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne gidecek.

ASDER Genel Merkezi'ni temsilen bir heyet, çözüm sürecinde askerin rolünü anlatmak ve süreç ile ilgili gözlemlerde bulunmak üzere 24-26 Nisan 2013 tarihlerinde Diyarbakır, Mardin ve Batman illerini kapsayan bir ziyaret gerçekleştirecek. Heyette, ASDER Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Hacımustafaoğulları, M. Abdullah Kaplan, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Kaçmaz, ASDER Ankara Şube Mütevelli Üyesi Mehmet Yavuz Ay ile ASDER Ankara Şube Genel Sekreteri Kerim Sürel yer alacak.

Ziyaret kapsamında bölgedeki sivil toplum kuruluşları ile görüşecek olan heyet, barolar, Özgür-Der, İHD, Mazlum-Der, Ticaret Sanayi Odası, MÜSİAD ve bölgedeki kanaat önderleri ile de görüş alışverişinde bulunacak.

Türkiye'nin bütün bölgelerini ve kesimlerini derinden etkileyen terör sürecinde askerlerin olumsuz bir algıya sebep olduğuna dikkat çeken ASDER, "Yeniden inşa edilecek kardeşlik hukukunun gerçekleşmesinde askerin yeni ve etkin bir rol üstlenmesi gerekmektedir. ASDER olarak milletin değerleriyle barışık ve saygılı yeni bir bakış açısına ihtiyaç duyduğumuzu düşünüyoruz. Ziyaret süresince toplumla barışması gerektiğine inandığımız askerin olması gereken yeni hareket tarzını bölge dinamikleri ile paylaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası