Ege Postası
Geri

ASMEK öğrencileri, Rusça Olimpiyatları’nda derece elde etti

Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (ASMEK), Rusça bölümü kursiyerleri, Rusça Olimpiyatları’nda birincilik ve ikincilik elde etti. Antalyalılara meslek ve beceriler kazandıran ASMEK kursları, kaliteli eğitim seviyesiyle öne çıkıyor....
ASMEK öğrencileri, Rusça Olimpiyatları’nda derece elde etti
Haberler / Genel
26 Haziran 2013 Çarşamba 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (ASMEK), Rusça bölümü kursiyerleri, Rusça Olimpiyatları’nda birincilik ve ikincilik elde etti.

Antalyalılara meslek ve beceriler kazandıran ASMEK kursları, kaliteli eğitim seviyesiyle öne çıkıyor. Rus Dernekleri Koordinasyon Konseyi ve Rus Eğitim Kültür ve İşbirliği Derneği tarafından Antalya’da Özel Moskova Milletlerarası Okulu’ düzenlenen Rusça Olimpiyatları’na katılan ASMEK Rusça bölümü kursiyerleri dereceler elde etti.

ASMEK, TÖMER ve bireysel başvuru olmak üzere 46 yarışmacı katıldığı olimpiyatlarda ASMEK kursiyerlerinden Milena Solaka Rus dilini başlangıç ve temel seviyesinde kullanan katılımcılar A1 kategorisinde birinci, Savaş Taş aynı kategoride ikinci oldu. Kursiyerlerden Aylin Sunu Nergiz de Rus dilini temel ve orta altı seviyesinde kullanan katılımcılar A2 seviyesinde ikinciliği elde etti.

Dereceye giren kursiyerlerin 1-2 Kasım 2013 tarihinde İstanbul’da yapılacak Rusça Olimpiyatları’nın ikinci etabına katılacağı belirtildi.

ASMEK’te 2012-2013 döneminde yaklaşık 20 bin Antalyalı’ya mesleki ve sanat kursları verildi. ASMEK öğrenci sayısı ile birçok üniversiteyi geride bıraktı. Bu dönemde İngilizce, Rusça ve Almanca bölümlerine 5 bin 800 kursiyere yabancı dil öğretildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası