Ege Postası
Geri

ATM kopyacısı, emekli polis memuru çıktı

Kahramanmaraş’ta bir banka ATM’sine kart kopyalama cihazı yerleştirdiği iddia edilen emekli polis memuru, ilk işinde yakayı ele verdi. Gözaltına alınan zanlının ilk sorgusunda, 20 yıl emniyet teşkilatında polis memuru olarak görev yaptığı...
ATM kopyacısı, emekli polis memuru çıktı
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2013 Çarşamba 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kahramanmaraş’ta bir banka ATM’sine kart kopyalama cihazı yerleştirdiği iddia edilen emekli polis memuru, ilk işinde yakayı ele verdi. Gözaltına alınan zanlının ilk sorgusunda, 20 yıl emniyet teşkilatında polis memuru olarak görev yaptığı ve 3 yıl önce de bu görevinden emekli olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, olay dün Binevler Mahallesi'ndeki bir bankaya ait şubede yaşandı. ATM çevresinde dolaşan polis emeklisi Abdullah T.'nin (46) tedirgin hareketlerinden şüphelenen banka güvenlik görevlileri, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

ATM çevresinde güvenlik önlemi alan ekipler şüphelilerin tespiti için ATM’yi takibe aldı. Takip sonucu Abdullah T.’nin banka şubesinin ATM'sine kart kopyalama cihazı taktığı belirlendi. Olayın ardından kart kopyalama şüphesiyle gözaltına alınan zanlının otomobilinde yapılan aramada, kart kopyalamada kullanılan cihazlar ile dijital materyal ve hafıza kartları ele geçirildi.
Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası