Ege Postası
Geri

Abidinpaşa’ya yeni 'Aile Merkezi ve Bilgi Evi'

Aile Merkezi ve Bilgi Evleri’ne Abidinpaşa Mahallesi’nde bir yenisini daha ekleyen Ankara Mamak Belediyesi, merkezin yapımını tamamladı. Kadınlara ve çocuklara hizmet verecek tesis her türlü konforu içinde barındırıyor. Aile merkezi, bilgi...
Abidinpaşa’ya yeni 'Aile Merkezi ve Bilgi Evi'
Haberler / Genel
4 Temmuz 2013 Perşembe 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aile Merkezi ve Bilgi Evleri’ne Abidinpaşa Mahallesi’nde bir yenisini daha ekleyen Ankara Mamak Belediyesi, merkezin yapımını tamamladı. Kadınlara ve çocuklara hizmet verecek tesis her türlü konforu içinde barındırıyor.

Aile merkezi, bilgi evi, kapalı pazar yeri ve spor alanı olarak aynı anda hizmet verecek tesis hizmet için gün sayıyor. Aile merkezlerinin ilçenin sosyal yaşamına katkı sağladığına dikkat çeken Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Yatırımlarımızı, ilçemizin gelişimini ve değişimini yönlendirecek nitelikte uyguladık. Kadınlarımızın ve çocuklarımızın ikinci adresi olacak tesis açılış için gün sayıyor.” dedi.

Genci, yaşlısı ve çocuğuyla toplumun her kesiminin eğitim, sanat ve kültür hizmeti alması için hiçbir detayı atlamayan Mamak Belediyesi, aile merkezleri ve bilgi evleri hizmeti ile kadınların ve çocukların güvenli ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmelerini amaçlıyor. Abidinpaşa Mahallesi’nde bilgi evi, kapalı pazar ve spor alanı olarak hizmet verecek tesis 4 katlı olup, bin 600 metrekare kapalı alandan oluşuyor. 353 metrekaresinde fitness salonları ve soyunma odalarının bulunduğu bodrum katı, bin 196 metrekarelik alt zemin katta 2 adet zabıta odası ve 987 metrekare kapalı pazaryeri, bin 362 metrekarelik üst zemin katta atölyeler ve spor kompleksi ve 255 metrekarelik birinci katta bilgi evi bulunuyor. Merkezde ücretsiz olarak kişisel gelişim kursları, seminerler ve toplantılar yapılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası