Ege Postası
Geri

Adanalılar oruçlarını yer sofrasında açtı

Beyaz Yaka Derneği’nin Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Merkez Park’ta verdiği iftara katılan binlerce kişi orucunu yer sofrasında açtı. Sabancı Merkez Cami yanında gerçekleştirilen iftarda caminin muhteşem konumu ve yer sofrasında...
Adanalılar oruçlarını yer sofrasında açtı
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2013 Cuma 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beyaz Yaka Derneği’nin Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Merkez Park’ta verdiği iftara katılan binlerce kişi orucunu yer sofrasında açtı.

Sabancı Merkez Cami yanında gerçekleştirilen iftarda caminin muhteşem konumu ve yer sofrasında iftarını açan binlerce Adanalı güzel bir görüntü oluşturdu. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da Beyaz Yaka Derneği Başkanı Yılmaz Seyhan ve Adana Müftüsü Arif Gökce ve vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. İlahilerin okunduğu, duaların edildiği iftar sonrası konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Biz 5 yıldızlı otellerde değil 5 yıldızlı sevgi ve kardeşlikte buluşuyoruz.” dedi. Gelecek yıl Ramazan ayında 30 gün boyunca yer sofrasında iftar verileceğini belirten Zihni Aldırmaz, “Bu güzel geceyi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Binlerce kişi katılarak bize destek verdi. İnşallah bundan sonra da iftarlarımızı yer sofrasında açacağız.” şeklinde konuştu.

Beyaz Yaka Derneği Başkanı Yılmaz Seyhan da iftar programlarına verdiği destekten ötürü Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti. İftarın ardından binlerce kişi Büyükşehir Belediyesi Sanat TIR’ının etkinliklerini izledi. Etkinlikler kapsamında sema gösterisi yapıldı, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği sanatçıları tasavvuf müziğinin en seçkin örneklerini sundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası