Ege Postası
Geri

Aday adayını zora sokacak broşür

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Ayten Karadağ'ın tanıtımının yapıldığı broşür Buca'nın dört bir yanında dağıtılıyor. O broşürdeki ilginç bir bir hata belediye başkan adaylığı düşünen Karadağ'ı zora sokacak gibi görünüyor
Aday adayını zora sokacak broşür
Haberler / Yerel Politika
17 Ekim 2013 Perşembe 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BÜNYAMİN DOBRUCALI / Haber servisi - Mart 2014 seçimleri için geri sayım sürerken aday adaylarının tanıtım faaliyetleri de hız kazandı. Yazılı ve görsel medyanın yanı sıra sosyal medyayı da kullanmaya çalışan aday adayları kendini vatandaşa daha iyi anlatabilmek için klasik yöntemlerden de vazgeçemiyor. Bu yöntemler arasında aday adayını tanıtan ve vermek istediği çarpıcı mesajları içeren renkli broşürler de sık sık başvurulan yöntemler arasına yer alıyor. Bu yöntemi kullanan aday adayları arasında CHP Buca aday adayı Ayten Karadağ da var. Karadağ'ın bastırdığı broşürler özellikle park etmiş araçların sileceklerine takılarak diğer aday adaylarına karşı Karadağ'ı bir adım öne çıkartma girişimi olarak dikkati çekiyor. 

'D' YERİNE 'T' OLUNCA!

Hızlı tempoda çalışan aday adayları bu süreçte ilginç hatalara imza atabiliyor. Bu hatalar zincirinin son kurbanı olan Ayten Karadağ, broşüründe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kemal Kılıçtaroğlu olarak yazdırınca, 'Genel Başkanı'nın ismini bilemeyen aday konumuna' düşme gibi sıkıntılı bir tabloyla karşı karşıya kaldı. Ayten Karadağ ve ekibinin gözünden kaçan bu ufak ayrıntı bütün aday adaylarının çok daha dikkatli olması gerektiğine dair ip uçları vermesi bakımından siyasi tarihte yerini alan bir gelişme olacağa benziyor.
AYTEN KARADAĞ KİMDİR'
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Ayten Karadağ daha önce de başkan adaylığı sürecinde yarışmış tecrübeli bir siyasetçi. 2009 yerel seçimlerinde yine CHP'den Buca Belediye Başkan aday adayı olan Karadağ, 2009-2011 yılları arasında İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Sayman üyesi olarak görev yapan, 2011'de Buca İlçe Yönetim Kurulu'nda yer alan, aynı dönemde İlçe Sekreteri olarak hizmet veren ve bir dönem Buca İlçe Başkanlığı'na vekalet eden bir isim.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası