Ege Postası
Geri

Afganistan’da bir haftada 116 Taliban öldürüldü

Afganistan’da son bir haftada, hükümet ve koalisyon güçleri tarafından düzenlenen operasyonlarda toplam 116 Taliban’ın öldürüldüğü bildirildi. Afganistan İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamalarda; Helmand, Cevican, Lağman,...
Afganistan’da bir haftada 116 Taliban öldürüldü
Haberler / Dünya
24 Nisan 2013 Çarşamba 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Afganistan’da son bir haftada, hükümet ve koalisyon güçleri tarafından düzenlenen operasyonlarda toplam 116 Taliban’ın öldürüldüğü bildirildi.
Afganistan İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamalarda; Helmand, Cevican, Lağman, Herat, Logar, Nimroz ve Faryab vilayetlerinde sürdürülen operasyonlarda toplam 116 Taliban mensubunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyon kapsamında 11 adet mayın, çeşitli patlayıcılar, 68 kilo uyuşturucu ve büyük miktarda askeri malzemenin e ele geçirildiği ifade edildi.
Bu arada ülkenin Herat ve Zabil vilayetlerinde yola yerleştirilen mayın patlaması sonucu 14 sivilin öldüğü ve 8 kişinin ise yaralandığı hatırlatıldı.
Başkent Kabil’deki ayrı bir patlamada ise can kaybının olmadığı ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası