Ege Postası
Geri

Afyonkarahisar’da Ramazan ayında 283 iş yeri denetlendi

Afyonkarahisar’da Ramazan ayı dolayısıyla gıda üretim ve tüketimine yönelik denetimlerde 15 günde 283 iş yeri denetlendi.     Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, gıda zincirinin tüm aşamalarında...
Afyonkarahisar’da Ramazan ayında 283 iş yeri denetlendi
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2013 Cuma 14:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Afyonkarahisar’da Ramazan ayı dolayısıyla gıda üretim ve tüketimine yönelik denetimlerde 15 günde 283 iş yeri denetlendi.

    Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, gıda zincirinin tüm aşamalarında halkın sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü söyledi. Arap, Ramazan ayı münasebetiyle rutin denetim programlarının dışında gıda denetimlerini arttırdıklarını belirtti.

    Hüseyin Arap, “Halkımızın sağlığının korunmasına adına bilhassa Ramazan ayında daha fazla tüketilen gıdalara yönelik başta üretim ve tüketim yerleri olmak üzere birçok noktada denetimler arttırılmıştır. Bu amaçla Afyonkarahisar genelinde ilk 15 günde 283 işyeri ve imalathane denetlenmiştir.” dedi.

    Arap, halkın tüketecekleri gıdaları satın alırken uyanık olmalarını ve herhangi bir olumsuzlukta ‘Alo Gıda 174’ hattına veya direk İl Müdürlüğü'ne bildirmelerini istedi. Arap, en iyi denetçinin tüketicinin kendisi olduğunu kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası