Ege Postası
Geri

Afyonkarahisar’da kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Afyonkarahisar’da bir otomobilin karşı şeride geçerek başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.         Kaza, Afyonkarahisar- Eskişehir karayolunun...
Afyonkarahisar’da kaza: 3 ölü, 4 yaralı
Haberler / Güncel
9 Eylül 2013 Pazartesi 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Afyonkarahisar’da bir otomobilin karşı şeride geçerek başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

        Kaza, Afyonkarahisar- Eskişehir karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve sivil savunma ve itfaiye araçları gönderildi. Edinilen bilgilere göre Afyonkarahisar istikametine giden İbrahim Özdemir yönetimindeki 03 UK 628 plakalı otomobil, Çayırbağ beldesi yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Hüseyin Bayram'ın kullandığı 03 UT 202 plakalı otomobille çarpışan aracın sürücüst İbrahim Özdemir ile araçtaki Fadime ve Tövbe Özdemir hayatını kaybetti. Diğer araçta bulunan Hüseyin ve Hatice Bayram çifti ile çocukları Kübra ve Feyza Bayram ise yaralandı.

        Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası