Ege Postası
Geri

Ağalar Konağı Kültür Evi açılıyor

Kırşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ağalar Konağı Kültür Evi’nin açılışı, 5 Temmuz Cuma Kayabaşı Mahallesi Kadıhanı Caddesi Ticaret Meslek Lisesi karşısında saat 18.00’de yapılacak. Kırşehir'in tarihi ve kültürel...
Ağalar Konağı Kültür Evi açılıyor
Haberler / Genel
3 Temmuz 2013 Çarşamba 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ağalar Konağı Kültür Evi’nin açılışı, 5 Temmuz Cuma Kayabaşı Mahallesi Kadıhanı Caddesi Ticaret Meslek Lisesi karşısında saat 18.00’de yapılacak.

Kırşehir'in tarihi ve kültürel zenginliklerden Ağalar Konağı Kültür Evi, şehrin yöresel yemeklerinin sunulacağı, yaz aylarında iç avlusunda zaman zaman tasavvuf konserlerinin verileceği bir kültür evi olacak. Kırşehir'in tarihi ve kültürel zenginliklerini yansıttığı bir projenin tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ”Yöresel yemekler ve aileler için ev ortamını yaşayabilecekleri bir ortam yanında sıcak içecek ikramı da olacak. Menümüzle Kırşehir’in en zengin menüsüne sahip olacağız. Konağın üst katlarını sohbet için ayıracağız. Ahi ve Yaren sohbetleri yapılabilmesi için gerekli çalışmaları yapacağız.” dedi.

Gerçekleştirilen projelerle Kırşehir’e hizmetin en iyisini vermeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Bahçeci, Ağalar Konağı Kültür Evi'nin de Kırşehir’in değişen, gelişen çehresinin bir örneği olduğunu ifade etti. Bahçeci, açılışa tüm Kırşehirlileri davet etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası