Ege Postası
Geri

Ağlatan mutluluk

Sabahat Akşıray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi yararına düzenlenen etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı. Ressam Rezzan Duman’ın ev sahipliğindeki yemekte konuşma yapmak için kürsüye gelen merkezin kurucusu Sabahat Akşıray, gözyaşlarına hakim olamadı.
Ağlatan mutluluk
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Şubat 2013 Çarşamba 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -  Duygularını dile getirmekte zorlanan Akşıray, çok mutlu bir gün yaşadığını belirterek otistik çocuklara destek vermek için bir araya gelen herkese teşekkür etti. 
Sabahat Akşıray ve onun gibi gönül insanları sayesinde böylesine önemli kurumların toplumsal hizmet görevini yerine getirdiğini belirten Dr. Türkegül Kocaoğlu ise “Diliyorum ki, daha nice Sabahat Akşıraylar olsun” diye konuştu.

Büyükşehir’e teşekkür
Sabahat Akşıray Otistik Bireyler Spor Kulübü Derneği Başkanı Ayşe Kerman ise yaptığı konuşmada, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerine dikkat çekerek, “Uzun yıllardır tüm otistik çocukların ve merkez personelinin ulaşımını sağlayan, yemek, temizlik gibi ihtiyaçlarını karşılayan, merkezin her türlü bakım işlerini üstlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne, Başkan Aziz Kocaoğlu’na ve eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası