Ege Postası
Geri

Ahmet Yenilmez, çözüm sürecine 'helalleşme kavşağı' adını verdi

Sanatçı Ahmet Yenilmez bir tiyatro sergilemek için geldiği Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde çözüm süreci konusunda açıklamalarda bulundu.        Ahmet Yenilmez, "Ben buna çözüm süreci veya açılım...
Ahmet Yenilmez, çözüm sürecine 'helalleşme kavşağı' adını verdi
Haberler / Güncel
21 Nisan 2013 Pazar 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sanatçı Ahmet Yenilmez bir tiyatro sergilemek için geldiği Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde çözüm süreci konusunda açıklamalarda bulundu.

        Ahmet Yenilmez, "Ben buna çözüm süreci veya açılım süreci demiyorum. En güzel ifade ile helalleşme kavşağı. Şimdi tarafları bir araya getirirsiniz, babasınız, şu veya bu sebepten dolayı sizin adaletsiz bir aile yönetiminizden dolayı. Sanki evlatlarınızdan birisi hayırsızlık yapmış, anasın babasına kardeşlerine karşı üslubunu değiştirmesinden dolayı sen de ne olursa olsun babanın bir akşam sofrası içerisinde buluşup helalleşeceğiz. Bu helalleşme süreci içerisinde sabahki kavgayı veya gün içindeki gördüğümüz olumsuzlukları o sofranın başına taşırsak, orada devam ettirirsek helalleşme sofrası olmaz. Helalleşmenin içerisinde kolunu alabildiğince açma vardır.“ dedi.

    Kadirli Bağımsız Gazeteciler Cemiyetinin davetlisi olarak geldiği Kadirli’de 'Gül Sevdası' adlı tiyatro gösterisi öncesi gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Yenilmez, Türk siyasetinin yanlış yapılandığını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası