Ege Postası
Geri

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yoldaş’a veda yemeği

Bitlis’te yaklaşık 7 yıldır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak görev yapan ve Nevşehir'e atanan İsmail Yoldaş için veda yemeği düzenlendi.Bitlis’in Tatvan ilçesindeki bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Aile ve Sosyal...
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yoldaş’a veda yemeği
Haberler / Genel
8 Haziran 2013 Cumartesi 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bitlis’te yaklaşık 7 yıldır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak görev yapan ve Nevşehir'e atanan İsmail Yoldaş için veda yemeği düzenlendi.

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Yoldaş, Bitlis’te uzun yıllar boyunca görev yaptığını ve bu süre zarfında çok güzel günlerinin geçtiğini söyledi.

Çalışma arkadaşlarından helallik isteyen Yoldaş, "Bitlis’te iyi-kötü günlerimiz geçti. 7 yıl Bitlis’te görev yaptım. Birçok çalışma arkadaşımız oldu. Herkes hakkını helal etsin. İnşallah Nevşehir’e gidecek olmamız dostlarımızla olan ilişkilerimizin biteceği anlamına gelmiyor. Aksine daha çok dostluklarımız pekişecek.” diye konuştu.

İsmail Yoldaş, yaptığı konuşmanın ardından çalışanlarla kucaklaşarak vedalaştı. Çalışanlar tarafından Yoldaş’a başarılı çalışmalarından ötürü plaket verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası