Ege Postası
Geri

Ailesi evliliğine karşı çıkınca intihar etmek istedi

BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'ndeki limanda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 25 yaşındaki C.Ö., ailesinin bir çocuk sahibi sevgilisi ile evlenmesine karşı çıkması üzerine intihara kalkıştı. C.Ö., 30 metre yüksekliğindeki duvardan atlamak isterken polis tarafından kurtarıldı.
Ailesi evliliğine karşı çıkınca intihar etmek istedi
Haberler / 3. Sayfa
25 Aralık 2012 Salı 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BALIKESİR-  Bandırma Limanı'nda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan C.Ö., eşinden ayrılan bir çocuklu sevgilisi A.B. ile evlenmek istediğini ailesiyle paylaştı. C.Ö., anne ve babasının bu evliliğe onay vermemesi üzerine, intihar için, bugün öğle saatlerinde işyerinin hemen çıkışında bulunan 30 metre yüksekliğindeki istinat duvarına çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polisler C.Ö.'yü ikna edemeyince Bandırma Limanı'nda Güvenlik Müdürü olarak görev yapan Veysel Karani Özopçu olay yerine çağrıldı. Özopçu, ikna için çalışırken polisler bir anlık dalgınlığından faydalanarak C.Ö.'yü duvarın üzerinden aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası