Ege Postası
Geri

Akay: “Ahilik kültüründen geliyorum"

AK Parti İzmir eski İl Başkanı ve birinci bölge milletvekili aday adayı Ömer Cihat Akay, İzmir esnaf birliği başkanı Zekeriya Mutlu ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.
Akay:  “Ahilik kültüründen geliyorum
Haberler / Yerel Politika
4 Mart 2015 Çarşamba 20:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir de büyüyen İzmir de esnaflık yapan babanın esnaf çocuğu olan ve  “ ahilik” kültürü ile büyüyen Ak Parti İzmir İl Başkanı ve birinci bölge milletvekili aday adayı Ömer Cihat Akay esnaflar ile bir ara ya geldi.
İzmir Esnaf Birliği Başkanı Zekeriya mutlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, esnaflıktan yetişen Akay’ın kendilerini ziyaret etmesinden mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
İzmir için kazanç olacak
İzmirli esnafın sorunlarını yakından bilen ve il başkanlığı döneminde de kapılarının İzmir esnafına ve İzmirliye sonuna kadar açık tutan biri olarak daima bu toplumun yanında olacağını belirten Ömer Cihat Akay şöyle konuştu:  “Ezelden İzmirli, üstelik  esnaf bir aileden geldiğim için yaşanan sorunları yakınen biliyorum. Dün ve bugün nasıl esnafın içindeysek, yarın görev verildiği takdirde yine esnafın sesi olması olacağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası