Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor: İşte programı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Mart Cumartesi günü İzmir’e gelecek. Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı netleşti. 3 belediyenin etkinliğinde de yer alacak
Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor: İşte programı
Haberler / Yerel Politika
2 Mart 2015 Pazartesi 17:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSi -21 Şubat’ta İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Mart cumartesi günü kente bir kez daha gelecek.  Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı netleşti.

START EBSO’DAN
Kılıçdaroğlu sabah İzmir Konfederasyonu’nun bünyesindeki federasyonlarla Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda yapacağı toplantıyla mesaisine başlayacak. İzmir Konfederasyonu ilk toplantısını İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın katılımı ile gerçekleştirmişti.


3 İLÇEYE GİDECEK
Kılıçdaroğlu gün içinde Bornova, Buca ve Karşıyaka’da belediyelerin sosyal etkinliklerine katılacak.

FİNALDE EĞİTİME DESTEK
Kılıçdaroğlu İzmir’deki mesaisinin akşam bölümünde ise Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği’nin Balçova Termal Otel Kardelen Salon’da düzenleyeceği yemekte yer alacak. Saat 19:00’da gerçekleşecek organizasyonun geliri üniversitede okuyan kız öğrencilerin eğitimi için harcanacak. Kılıçdaroğlu, daha önce Tunceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin üniversite öğrencileri yararına Bayraklı Arena’da düzenlediği yemekli toplantıya katılmıştı.

Kılıçdaroğlu yemeğin ardından İzmir’den ayrılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası