Ege Postası
Geri

Akay'dan Delican'a ilk tavsiye:

AK Parti İzmir’de 3,5 yıl il başkanlığı koltuğunda oturduktan sonra Genel Merkezin isteğiyle istifa eden Ömer Cihat Akay, halefi Bülent Delican’ı Ege Postası aracılığıyla değerlendirdi. Delican’ın çalışkan ve gayretli bir isim olduğunu ifade eden Akay’ın yeni başkana ilk tavsiyesi, “İyi bir ekip oluşturması lazım.Beraber karar vereceği arkadaşları iyi seçmesi gerek" oldu.
Akay'dan Delican'a ilk tavsiye:
Haberler / Yerel Politika
3 Temmuz 2014 Perşembe 17:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir’de Ömer Cihat Akay’ın Genel Merkezin isteğiyle istifa etmesinin ardından il başkanlığı koltuğuna Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanı Bülent Delican atandı.
 
3,5 yıl il başkanlığı koltuğunda oturduktan sonra istifa eden Akay, halefi Delican’ı Ege Postası aracılığıyla değerlendirdi.
 
ÇALIŞKAN GAYRETLİ!
 
Delican’ın Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanı olması nedeniyle birlikte çalışma imkanı bulduklarını ifade eden Akay, “ Bülent Delican iyi bir arkadaş, gayretli çalışkan bir isim. Uzun süredir partimizde görev yapıyor. Süreçte her türlü desteği olacağız.Kendisine başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun” dedi.
 
İYİ EKİP OLUŞTURMASI GEREK!
 
Ege Postası aracılığıyla Delican’a tavsiyede bulunan Akay, “ Öncelikle ekibini çok iyi seçmesi gerek. İyi bir ekip oluşturması lazım.Beraber karar vereceği arkadaşları iyi seçmesi gerek. Özellikle yürütme kurulunu iyi isimlerden oluşturmasını tavsiye ediyorum” dedi.
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası