Ege Postası
Geri

Akdoğan, Dün: Külliyen yalan Bugün: 6 kişi olabilir

Yalçın Akdoğan, 5 gün önce 'külliyen yalan' demişti
Akdoğan, Dün: Külliyen yalan Bugün: 6 kişi olabilir
Haberler / Güncel
18 Mart 2015 Çarşamba 15:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, 5 gün önce İmralı'ya 16 kişilik İzleme Heyeti gideceği iddialarını 'Bunlar külliyen yalan ve uydurmadır' diyerek yalanlamıştı. Akdoğan, bugün yaptığı açıklamada ise " İzleme Komitesi'nde 5-6 kişinin yer alacağını, bu isimlerden bazılarının belirlendiğini, önümüzdeki hafta nihai kararı Başbakan Davutoğlu'nun vereceğini" söyledi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, 13 Mart'ta Twitter hesabından İmralı'ya 16 kişilik izleme heyeti gidecek iddiaları için "Bazı basın organlarında 16 Kişilik izleme heyeti kurulduğu belirtilerek isim listeleri yayınlanmaktadır. Bunlar külliyen yalan ve uydurmadır.Meclis'te gerçekleşen sıradan bir Görüşmeye atfen spekülasyonlara yol açacak açıklamalar yapılması Sürecin ciddiyetiyle bağdaşmamaktadır " demişti.

BULDAN AÇIKLAMIŞTI
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Meclis'te HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder ile bir araya gelmişti. Bu görüşmenin ardından açıklama yapan Pervin Buldan, 16 kişilik izleme heyeti oluşturulduğunu, HDP'lilerin bu heyetle birlikte İmralı'ya gideceğini söylemişti. Pervin Buldan, 16 kişilik heyette akil insanlar ve bölge başkanları ile isimleri belirlenecek 9 kişinin yer alacağını belirtmişti.


'KÜLLİYEN YALAN' AÇIKLAMASINI BÖYLE ANIMSATTI
Pervin Buldan, Yalçın Akdoğan'ın bugünkü açıklamasının ardından Twitter'da bir kullanıcının 'külliyen yalan' açıklamasına dair tweetini ise retweet yaptı.
"Pervin BULDAN retweetledi
Amed Dicle @AmedDcle  •  28 dk. 28 dakika önce  Y.Akdogan 'izleme komitesi' icin daha once 'kulliyen yalan" demişti, şimdi 16 degil 5-6 kişiden oluşacak diye aciklama yapmiş."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası