Ege Postası
Geri

Akkaş : Soruşturma yapmam engellendi

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının ikinci dalgasıyla ilgili dosya elinden alınan Savcı Muammer Akkaş açıklama yaptı. Savcı Akkaş açıklamasında ‘Cumhuriyet Savcısı olarak soruşturma yapmam engellenmiştir' dedi
Akkaş : Soruşturma yapmam engellendi
Haberler / Politika
26 Aralık 2013 Perşembe 17:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA - Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının dün ortaya atılan ve çok daha büyük olacağı söylenen 2. dalgası savcılık ve emniyet arasındaki sürtüşme nedeniyle gerçekleşmemişti.

Bugün ise 2. dalga ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bakanların çok yakınındaki isimler ile son yıllarda büyük ihaleleri alan işadamları bulunduğu, bu kişilerin iş yaptığı bürokratların yer aldığı isimlere yönelik olduğu iddia edilen soruşturmayı yürüten TMK Savcısı Muammer Akkaş’tan dosya alındı.

Savcı Akkaş bu gelişmeler üzerine gündem değiştirecek açıklamada bulundu. Akkaş açıklamasında yargıya açıkça baskı yapıldığını, soruşturma yapmasının engellendiğini, şüphelilerin kaçması ve delillerin karartılmasına imkan verildiğini belirtti.

Savcı Akkaş'ın açıklamasının tamamı şöyle:



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası