Ege Postası
Geri

Akpınar:"Her mahalleye eşit hizmet"

Dedebaşı seçim bürosunun açılışını yapan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, iki bin kişi tarafından coşkuyla karşılandı. Her mahalleye eşit hizmet sözü veren Akpınar "Düzenli olarak mahalle toplantıları, park konseyleri yapacağız. Vatandaş mahallesinde hangi hizmeti görmek istiyorsa o projeyi hayata geçireceğiz" dedi. Akpınar'a CHP İl Başkanı Ali Engin de destek verdi.
Akpınar:
Haberler / Yerel Politika
8 Mart 2014 Cumartesi 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yerel seçimler öncesi Karşıyaka'yı karış karış gezen ve girdiği her sokakta vatandaşın gönlünü kazanan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu kez Dedebaşı halkıyla kucaklaştı. Seçim bürosunun açılışı için mahalleye gelen Akpınar, yaklaşık iki bin kişi tarafından coşkuyla karşılandı. CHP adayına sevgi gösterisinde bulunan Dedebaşılılar, meşaleler yaktı, davul zurna ile açılışı şölene dönüştürdü. "Hüseyin Mutlu, Karşıyaka umutlu" sloganları eşliğinde seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslenen Akpınar, her mahalleye eşit hizmet sözü verdi.

KARŞIYAKA KARARINI VERDİ
Sözleri sık sık alkışlarla kesilen CHP Karşıyaka adayı Akpınar, 30 Mart seçimlerinde ülkenin kaderinin oylanacağını söyledi. Akpınar "Çok önemli bir seçim var önümüzde. Sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz. Ülkenin kaderini de oylayacağız. Bu sürece omuz omuza girelim ve sandıktan en yüksek oyla çıkalım. Girdiğim her sokakta bu coşkuyu gördüm. Bu da demek oluyor ki Karşıyaka kararını verdi. İzmirle hesaplaşan başbakana öyle bir cevap vereceğiz ki bir daha Karşıyaka'nın 'K'sını ağızlarına alamayacaklar" dedi.

KARARI VATANDAŞ VERECEK
Yerel yöneticiliğin dayatma ve 'ben yaptım oldu' anlayışıyla yapılamayacağını savunan Akpınar "Düzenli olarak mahalle toplantıları, park konseyleri yapacağız. Vatandaş mahallesinde hangi hizmeti görmek istiyorsa o projeyi yapmaya çalışacağız. Gerekirse kamuoyu yoklamaları ve anketler ile halkın düşüncesini öğreneceğiz ve çoğunluk için en doğru olan işi yapacağız. Her mahalleye eşit hizmet götürmek benim görevimdir" diye konuştu.

KADINLARA MESAJ
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü de unutmayan Akpınar "Kadınlarımız için daha güzel bir geleceği yaratacak olan CHP iktidarıdır. Bu iktidar döneminde kadına değer verilmediği ve ikinci plana atıldığı biir gerçektir. Pozitif ayrımcılık mekanizması ile kadınlarımıza hak ettiği değeri vereceğiz. Gününüz kutlu olsun" dedi. Açılış sonrasında esnaf ziyareti de yapan Akpınar, ilçedeki yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için envanter oluşturacaklarını söyledi.

BALIKÇI SOFRASINA OTURDU
CHP Karşıyaka adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bostanlı Balıkçı Barınağı'nı da ziyaret edere

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası