Ege Postası
Geri

Kalkan eski günlerine geri döndü

Çocukluk ve gençlik yıllarında Kemeraltı Havra Sokağı'nda maydonoz ve limon satarak geçimini sağlayarak çevrede 'Maydanozcu Necip' olarak tanınan Kalkan, Karabağlar'da bulunan Günaltay ve Bozyaka Mahallesi pazar yerlerini gezdi. Pazarcı esnafıyla konuşan, pazarı gezen vatandaşlara da karanfil dağıtarak kendini tanıtan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, tezgah başına geçerek pazarcı önlüğü ile elma sattı.
Kalkan eski günlerine geri döndü
Haberler / Yerel Politika
8 Mart 2014 Cumartesi 11:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yerel seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan ilçede bulunan pazar yerlerini ziyaret etti. Vatandaşlara kırmızı karanfil dağıtarak kendini tanıtan Kalkan, ceketini ve kıravatını çıkarttı, pazarcı önlüğü giyerek tezgah başına geçti. Tezgahta 2 kilo elma satan Kalkan, pazaryeri gezisine devam etti. Pazarcı esnafıyla konuşan ve sorunlarını dinleyen başkan adayı istekleri tek tek not aldı. Karbağlar için 7 tane yeni pazar yeri projelerinin olduğunu belirten Kalkan, "Karabağlar'a modern 7 tane pazar yeri projemiz var. En son teknoloji ile kurulacak pazar yerlerinde yürüyen merdiven bile var. Karabağlar'da caddeler, sokaklarda kurulan semt pazarlarının yerine modern pazar yerleri kurularak hem esnafımıza hem de vatandaşımıza rahat bir nefes aldıracağız. Pazar yerleri vatandaşlarımızın alışveriş yapmayı eziyet olarak görüldüğü değil, keyifle alışveriş yapılan mekanlar haline gelecek"diye konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası