Ege Postası
Geri

Kuçhan'dan paralel istifa açıklaması

"CHP'de paralel yapı var" diyerek partisinden istifa eden Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Serdar Kuçhan, çok ses getiren istifasının ardından yaptığı açıklamada, "Bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu miting meydanlarında ya ada televizyon programlarında hep iktidarın kasetlerinden söz ediyor. Ne çabuk unutuldu CHP’nin bir önceki genel başkanının kaset kurbanı olduğ? Bu komploları kuran paralel yapıyı görmemezlikten gelmek CHP’nin yakın geçmişinde başına gelen talihsiz olayı da görmemezlikten gelmek demektir” dedi.
Kuçhan'dan paralel istifa açıklaması
Haberler / Yerel Politika
7 Mart 2014 Cuma 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Karabağlar belediyesinin son meclis toplantısında sert bir çıkış yaparak CHP içerisinde paralel yapı olduğunu belirterek partiden istifa eden CHP'li MeclisÜyesi Serdar Küçhan, yaptığı açıklamada "Komploları kuran yapıyı görmezden gelmek, CHP'nin yakın geçmişinde başına gelen talihsiz olayı da görmezden gelmektir" dedi. 

2009 yerel seçimlerde AK partinin Karabağlar'daki tek Güneydoğulu meclis üyesi olan Serdar Kuçhan, partisinden istifa ederek çok sayıda Güneydoğulu meclis üyesinin bulunduğu CHP'ye geçmişti.Kuçhan, seçim öncesinde yapılan son belediye meclis toplantısında ise sert bir çıkış yaparak son günlerde ki paralel devlet yapılanmasına dikkat çekti ve CHP içerisinde paralel yapı olduğunu söyledi. Kuçhan” “Son günlerde Türkiye gündemini işgal eden bir paralel yapı var. AK Parti bu paralel yapı karşısında dimdik ayakta durdu ve durmaya da devam ediyor.. Üzülerek belirteyim ki, kısa bir süre önce katıldığım Cumhuriyet Halk Partisinin içerisinde bizzat paralel yapının olduğuna kanaat getirdim. Ve maalesef hiçbir güç de bunları yenememiştir.Bakın bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  miting meydanlarında ya ada televizyon programlarında hep iktidarın kasetlerinden söz ediyor. Ne çabuk unutuldu CHP’nin bir önceki genel başkanının kaset kurbanı olduğ? Bu  komploları kuran paralel yapıyı görmemezlikten gelmek CHP’nin yakın geçmişinde başına gelen talihsiz olayı da görmemezlikten gelmek demektir.” dedi.
   
Meclis toplantısı sonrasında CHP üyeliğinden de istifa eden Serdar Kuçhan konuşmasını şöyle tamamladı;

 “ Ülkemizde sürekli olarak şikayet konusu olan paralel yapı maalesef parti içerisinde de yer alınca demokrasinin kalesi olarak gösterilen CHP’nin anti demokratik yapı ile yönetildiği gözlemi halk arasında saptanmıştır.Bende paralel yapının hakim olduğu bir siyasi yapı içerisinde duramadım. Bu yüzden CHP’den ayrıldım.”
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası