Ege Postası
Geri

Aksaray- Metro hattına yolcu bilgilendirme sistemi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden İstanbul Ulaşım A.Ş’nin işletmeciliğini yaptığı, M1 Aksaray metro hattının modernizasyon çalışmaları kapsamında, 46 adet Yolcu Bilgilendirme Sistemi’nin (YBS) peronlara monte...
Aksaray- Metro hattına yolcu bilgilendirme sistemi
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2013 Perşembe 11:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden İstanbul Ulaşım A.Ş’nin işletmeciliğini yaptığı, M1 Aksaray metro hattının modernizasyon çalışmaları kapsamında, 46 adet Yolcu Bilgilendirme Sistemi’nin (YBS) peronlara monte edilerek devreye alındığını açıkladı.

Belediye, istasyon ve peronlarda bekleyen yolculara tren seferleri ve işletmeye ait bilgileri sunan YBS’lerin, M1 Aksaray metro hattında devreye girdiğini bildirdi.

Yapılan yazılı açıklamada “Yakın gelecekte Marmaray’la entegrasyon sağlayacak Yenikapı istasyonunun da M1 hattına dahil olmasıyla birlikte toplam 23 istasyonda, peron seviyesinde 48 ve gişe katlarında 15 olmak üzere toplamda 63 YBS ekranının çalışacağı M1 hattında yapılan modernizasyon çalışmaları bununla sınırlı değil. 1988 yılından beri İstanbullulara hizmet veren M1 hattının iyileştirmesi ve günümüzün yolcu-işletmeci ihtiyaçlarını karşılayacak en modern sistemlerle modernize edilmesi çalışmaları kapsamında, 25 yıllık ABB araçlarında Makinist Bilgilendirme ve araç içi yolcu bilgilendirme, İstasyon Anons Sistemi, güvenlik kameraları sistemleri gibi altyapı sistemleri ile makas ve ray değişimi gibi üstyapı ekipmanlarının yenileme ve devreye alma çalışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından aralıksız olarak devam ediyor.” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası