Ege Postası
Geri

Aksaray Valisi Aksoy, meyve bahçelerinde incelemelerde bulundu

Aksaray Valisi Selami Altınok, Armutlu kasabası girişinde Refik Köksal’a ait meyve bahçelerinde incelemelerde bulundu.     Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun ve tarım müdürlüğü yetkilileri ile kiraz,...
Aksaray Valisi Aksoy, meyve bahçelerinde incelemelerde bulundu
Haberler / Güncel
25 Haziran 2013 Salı 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aksaray Valisi Selami Altınok, Armutlu kasabası girişinde Refik Köksal’a ait meyve bahçelerinde incelemelerde bulundu.

    Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun ve tarım müdürlüğü yetkilileri ile kiraz, kaysı, elma üretimi yapılan bahçeleri gezen Vali Selami Altınok, Aksaray’da büyük emek verilerek oluşturulan meyve bahçelerinin hatırı sayılır kazançlar sağladığını ifade ederek tarımın yönünü az veya çok değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

    Vali Selami Altınok, meyve bahçesi yapmak isteyen üreticilere her türlü yardım ve kolaylığın ilgili tarım teşkilatları tarafından gösterildiğini teknik destek ve tarımsal destek programları ile ilgili üreticilerin bilgilendirildiğini belirterek meyve bahçesi kurmak isteyenlerin tarım müdürlüğüne müracaat edebileceklerini bildirdi.

    Köksal Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı da olan Refik Köksal meyveciliğin emek isteyen ancak emeğin karşılığını fazlasıyla veren bir üretim dalı olduğunu söyleyerek herkesin 5 dekar alanda başlayacağı meyveciliği kendisi gibi yüzlerce dönüm arazide uygulayabileceğini belirtti.

    Meyve bahçelerinin oluşturulmasında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden büyük destek gördüğünü ifade eden Köksal, yetkililere teşekkür ederek herkesi meyve bahçeleri oluşturmaya davet etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası