Ege Postası
Geri

Akşener, İYİ Parti Gençlik Kolları’nın 10 Kasım videosunu paylaştı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Gençlik Kolları’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle hazırladığı videoyu paylaştı ve “Çünkü biz, imkansızı mümkün kılmayı senden öğrendik” dedi.
Akşener,  İYİ Parti Gençlik Kolları’nın 10 Kasım videosunu paylaştı
Haberler / Politika
10 Kasım 2022 Perşembe 00:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Gençlik Kolları’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım nedeniyle hazırladığı videoyu bugün sosyal medya hesabında yayınladı.

Akşener’in “Çünkü biz, imkansızı mümkün kılmayı senden öğrendik” mesajıyla yayınladığı videoda bir grup genç ‘Tabu’ oyununu oynadı. Işıl adlı genç kadın ‘hürriyet’, ‘adalet’, ‘millet’, ‘cumhuriyet’ gibi kelimeleri arkadaşlarına anlatırken hep ‘tabu’, yani yasaklı kelimeyi söyledi. Oyunda son kelime ise ‘Mustafa Kemal Atatürk’ oldu. Işıl, Atatürk’ü, “Adaleti mülkün temeli kılıp, hürriyetimizin teminatı olan, milletimizin kurtarıcısı, Cumhuriyet’imizin kurucusu” sözleriyle anlattı.

Işıl’ın oyun arkadaşı ise “Işıl, kazandık mı? Bir şey söyle. Al işte. Bu sefer bütün yasaklı kelimeleri kullanmış. Bildik, yine kaybettik” dedi. Işıl, “Hayır, kaybetmedik, sonsuza kadar kazandık” diye karşılık verdi. Video, “Çünkü biz, doğru bildiğimiz yolda yasak dinlememeyi senden öğrendik” mesajıyla son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası