Ege Postası
Geri

Akşener, İmamoğlu için Ankara'dan yola çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki yargılamanın duruşmasına verilen arada; “Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum” açıklamasını yaptı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de sosyal medya hesabında “Ankara’dan yola çıktım, Saraçhane’de görüşürüz” paylaşımını yaptı.
Akşener, İmamoğlu için Ankara'dan yola çıktı
Haberler / Politika
14 Aralık 2022 Çarşamba 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı davanın duruşmasına saat 16.00’a kadar ara verildi. İmamoğlu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de sosyal medya hesabında, otomobil içindeki fotoğrafını paylaştı ve İmamoğlu’nu etiketleyerek “Ankara’dan yola çıktım, Saraçhane’de görüşürüz” açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası